Follow ..::kioSki news::..

Follow kioskinews on Twitter

Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

Κούκλες του σεξ με διαταγή Χίτλερ!

Οι στρατιώτες τις κουβαλούσαν μαζί τους για... ώρα ανάγκης

     Μία πρωτοποριακή μέθοδο βρήκε ο Αδόλφος Χίτλερ για να μην αφήνουν οι στρατιώτες του τα πόστα τους και να τρέχουνε στους οίκους ανοχής.

    Σύμφωνα με έρευνα του Βρετανού Graeme Donald, ο Χίτλερ ζήτησε από Γερμανούς κατασκευαστές να δημιουργήσουν κούκλες του σεξ βρίσκοντας έτσι προσωρινή λύση στις ανάγκες των στρατιωτών.


    Συγκεκριμένα, σε κάποιο σημείωμα του ο Χίτλερ αναφέρει: «Είναι καθήκον μας οι στρατιώτες μας να έχουν μια γρήγορη περιπέτεια χωρίς να διακινδυνεύεται η υγεία τους».

     Η παρουσία πορνών στο Παρίσι φαίνεται ότι αποτελούσε σοβαρό κίνδυνο για το Χίτλερ. Πυκνά-συχνά οι στρατιώτες του μαζευόντουσαν σε μπαρ και σε διάφορα άλλα μέρη όπου σύχναζαν οι εν λόγω κυρίες για να ικανοποιήσουν τις σεξουαλικές τους ορμές.

     Ο ίδιος ο Χίτλερ φοβόταν ότι οι δικοί του μπορεί να κολλήσουν διάφορες αρρώστιες οπότε τι πιο ασφαλές από μία κούκλα πλαστική;

     Ο Χίτλερ δημιούργησε ξανθιές κούκλες με γαλάζια μάτια το 1940 για πρώτη φορά, και ήταν τόσο μικρές που χωρούσαν στους σάκους των στρατιωτών για να τις έχουν πάντα μαζί τους.

     Όμως αποδείχθηκε μία προσωρινή λύση γιατί στις αρχές του 1942 οι στρατιώτες αρνήθηκαν να συνεχίσουν να τις κουβαλάνε μαζί τους, καθώς ντρεπόντουσαν μην τους πιάσουν οι Βρετανοί στρατιώτες με αυτές στους σάκους τους.

newsbeast

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


MESradio 92fm

MESradio 92fm
kioski.live
http://iconj.com/download.php?d=3&file=3wjbe1j2vv

KioSki.net.world

KiosKi.metatropes