Follow ..::kioSki news::..

Follow kioskinews on Twitter

Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

Το επικό φινάλε του Χάρι Πότερ

Όλα τελειώνουν εδώ!

     «Ο Χάρι Πότερ και οι Κλήροι του θανάτου» το πολυαναμενόμενο έβδομο και τελευταίο κεφάλαιο των ταινιών Χάρι Πότερ, ολοκληρώνεται στις 14 Ιουλίου με το Β΄Μέρος.

     Στο επικό φινάλε η μάχη ανάμεσα στις δυνάμεις του Καλού και του Κακού κλιμακώνεται σε πλήρη πολεμική σύρραξη. Η κατάσταση ποτέ δεν ήταν κρισιμότερη και κανείς δεν είναι ασφαλής. Αλλά είναι ο Χάρι εκείνος που καλείται να κάνει την απόλυτη θυσία, καθώς πλησιάζει όλο και περισσότερο η τελική του αναμέτρηση με τον Λόρδο Βόλντεμορτ.


Όλα τελειώνουν εδώ!



«Ο Χάρι Πότερ και οι Κλήροι του Θανάτου» φέρουν τη σκηνοθετική υπογραφή του Ντέιβιντ Γέιτς, ο οποίος είχε σκηνοθετήσει, επίσης, τα «Ο Χάρι Πότερ και το Τάγμα του Φοίνικα» και «Ο Χάρι Πότερ και ο Ημίαιμος Πρίγκιψ».

Ο Ντέιβιντ Χέιμαν, ο παραγωγός όλων των ταινιών Χάρι Πότερ, ανέλαβε την παραγωγή και αυτής της ταινίας σε συνεργασία με τον Ντέιβιντ Μπάρον. Ο σεναριογράφος Στιβ Κλοβς προσάρμοσε το σενάριο που βασίζεται στο μυθιστόρημα της Τζ. Κ. Ρόουλινγκ.



Επικεφαλής του καστ είναι ο Ντάνιελ Ράντκλιφ, ο Ρούπερτ Γκριντ και η Έμα Γουότσον στους ρόλους των Χάρι Πότερ, Ρον Ουέσλι και Ερμιόνης Γκρέιντζερ που τους καθιέρωσαν.

Στην ταινία επίσης συμπρωταγωνιστούν οι Έλενα Μπόναμ Κάρτερ, Ρόμπερτ Κόλτρεϊν, Τομ Φέλτον, Ρέιφ Φάινς, Μπρένταν Γκλίσον, Ρίτσαρντ Γκρίφιθς, Τζον Χερτ, Ελεν ΜακΚρόρκι, Μπιλ Νάιγκι, Μιράντα Ρίτσαρντσον, Άλαν Ρίκμαν, Μάγκι Σμιθ, Τίμοθι Σπαλ, Ιμέλντα Στόντον, Ντέιβιντ Θιούλις, Τζούλι Γουόλτερς και Μπόνι Ράιτ.



Η Warner Bros Pictures παρουσιάζει την ταινία «Ο Χάρι Πότερ και οι Κλήροι του Θανάτου», μια παραγωγή της Heyday Films που αποτελεί την τελευταία πράξη του πιο πετυχημένου κινηματογραφικού franchise όλων των εποχών.

Το δεύτερο μέρος της ταινίας «Ο Χάρι Πότερ και οι Κλήροι του Θανάτου» αναμένεται στις αίθουσες στις 14 Ιουλίου 2011, ενώ θα προβάλλεται και σε 3D. Το βιβλίο κυκλοφορεί στα ελληνικά από τις Εκδόσεις Ψυχογιός.

newsbeast

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


MESradio 92fm

MESradio 92fm
kioski.live
http://iconj.com/download.php?d=3&file=3wjbe1j2vv

KioSki.net.world

KiosKi.metatropes