Follow ..::kioSki news::..

Follow kioskinews on Twitter

Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Αποκάλυψη: H Alfa Romeo 4C!

    
  Η... ''alfa'' ...των ονείρων μας!!!!!  


      Δεν χωρά καμία αμφιβολία πως η 4C Concept είναι ένα από τα μοντέλα που τραβά τα φώτα της δημοσιότητας σαν μαγνήτης στην έκθεση της Γενεύης. Εδώ και καιρό σας είχαμε αναφέρει πως η ιταλική εταιρία ετοιμάζει ένα μικρότερο supercar από την 8C Competizione, εξού και οι έντονες σχεδιαστικές ομοιότητες ανάμεσα στα δύο πανέμορφα αυτοκίνητα.
    Το μήκος της πρωτότυπης 4C, που αναμένεται να έχει μικρές διαφορές από το μοντέλο παραγωγής που θα κυκλοφορήσει το 2012, είναι περίπου 4 m ενώ στο εσωτερικό υπάρχει χώρος μόνο για δύο επιβάτες. Ακόμη δεν έχει δημοσιευθεί επίσημη φωτογραφία για το ταμπλό αλλά σας εξασφαλίσαμε μία από την έκθεση που μπορείτε να διακρίνετε τον αρκετά προχωρημένο χαρακτήρα του με την «φουσκωμένη» κεντρική κονσόλα.
    Όπως θα ήθελε όποιος αγαπά την σπορ οδήγηση η 4C Concept είναι πισωκίνητη και την μετάδοση αναλαμβάνει το νέο κιβώτιο TCT με διπλό συμπλέκτη που πρωτοείδαμε στην MiTo και στην Giulietta. Μάλιστα, από την Quadrifoglio Verde έκδοση της τελευταίας προέρχεται ο κινητήρας 1.750 Turbo που διαθέτει άμεσο ψεκασμό και η απόδοσή του ξεπερνά τους 200 PS δίχως η ιταλική εταιρία να διευκρινίζει την ακριβή ισχύ του.
    Αναφορικά με τις επιδόσεις το μικρότερο supercar της Alfa «πιάνει» τα 0-100 km/h κάτω από τα 4 sec ενώ το κοντέρ ξεπερνά τα 250 km/h. Μεγάλη σημασία έχει δοθεί στο βάρος του αμαξώματος και με την χρήση ελαφρών υλικών δεν ξεπερνά τα 850 kg αν και το μοντέλο παραγωγής σίγουρα θα ζυγίζει περισσότερο. Τον σπορ χαρακτήρα του αυτοκινήτου ανάγει η ανάρτηση (με διπλά ψαλίδια εμπρός) και σύμφωνα με πληροφορίες μας θα δούμε και το σύστημα DNA που εφαρμόστηκε για πρώτη φορά στην MiTo. 



http://www.protothema.gr/car-and-speed/article/?aid=108859

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


MESradio 92fm

MESradio 92fm
kioski.live
http://iconj.com/download.php?d=3&file=3wjbe1j2vv

KioSki.net.world

KiosKi.metatropes