Follow ..::kioSki news::..

Follow kioskinews on Twitter

Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Ξανά στο σκαμνί ο Ολυμπιακός!


 '' Ματώνει '' ...  η ιστορία στον αθλητισμό για  ακόμα μία φορά!!!!!


   Έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης να τιμωρηθεί η ΠΑΕ Ολυμπιακός με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών για τα επεισόδια στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό άσκησε ο αναπληρωτής ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Εμμανουήλ Αντωνακάκης.
    Αν αυτή γίνει δεκτή, οι «ερυθρόλευκοι» πιθανότατα θα τιμωρηθούν με μία επιπλέον αγωνιστική και θα παίξουν χωρίς κόσμο όχι μόνο στον αγώνα της ερχόμενης Κυριακής με τον Εργοτέλη, όσο και στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στις 20 Μαρτίου.
    Πρόκειται ουσιαστικά για επανεξέταση της υπόθεσης. Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας είχε χαρακτηρίσει στη δίωξή του τα επεισόδια ευρείας έκτασης (κάτι που συνεπάγεται ποινή δύο αγωνιστικών), αλλά η πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λίγκας τα χαρακτήρισε εκτεταμένα και τιμώρησε τους Πειραιώτες με μία αγωνιστική.
    Στις τάξεις του Ολυμπιακού υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια για την παρέμβαση του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα, ειδικά από τη στιγμή που η ΠΑΕ δεν έκανε έφεση για καμία από τις τιμωρίες που επιβλήθηκαν για το ντέρμπι (σε ΠΑΕ, Τοροσίδη και Μητρόπουλο). Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στο χθεσινό ΔΣ της ΕΠΟ είχε κατηγορήσει ευθέως τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα επειδή δεν άσκησε δίωξη σε βάρος παικτών του Παναθηναϊκού για τη συμπεριφορά τους μετά το ντέρμπι των «αιωνίων».
   Υπενθυμίζεται πως ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας διατηρεί το δικαίωμα να ασκεί εφέσεις για αποφάσεις των πειθαρχικών οργάνων.



http://www.sport-fm.gr/article/461551

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


MESradio 92fm

MESradio 92fm
kioski.live
http://iconj.com/download.php?d=3&file=3wjbe1j2vv

KioSki.net.world

KiosKi.metatropes