Follow ..::kioSki news::..

Follow kioskinews on Twitter

Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

«Η Ελλάδα θα τα καταφέρει»


Διατηρεί την αισιοδοξία του ο Κάρολος Παπούλιας

     Πεπεισμένος ότι η Ελλάδα θα καταφέρει να βγει από το τούνελ της κρίσης, εμφανίστηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας. 

     «Παραμένω αισιόδοξος ότι θα τα καταφέρουμε. Η πατρίδα μας βρίσκεται αντιμέτωπη με ένα σοβαρό κίνδυνο, πληρώνοντας πολύ βαρύ τίμημα για λάθη δεκαετιών - δικά μας και των εταίρων μας στην ευρωζώνη», δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κατά την προσφώνησή του προς τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο κατά το επίσημο γεύμα που παρέθεσε στο Προεδρικό Μέγαρο για τη γιορτή της Κυριακής της Ορθοδοξίας.

     «Έχει μεγάλη σημασία να τελειώσει το συντομότερο δυνατόν αυτή η δοκιμασία και να περάσουμε όλοι μαζί απέναντι, χωρίς να μείνει κανείς πίσω. Είναι υποχρέωσή μας να αναλώσουμε όλες τις δυνάμεις για τη διατήρηση της κοινωνικής ειρήνης, για να μην βρουν έδαφος ακρότητες και φανατισμοί που ευνοούνται σε τέτοιες συνθήκες», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Παπούλιας και πρόσθεσε: «Έχουμε χρέος πρώτα πρώτα απέναντι στη νέα γενιά αλλά και απέναντι σε όσους βυθίζονται ήδη στη φτώχεια να κάνουμε ατομικές και συλλογικές υπερβάσεις γρήγορα, να τα αλλάξουμε όλα - για να μείνουν κάποια, τα σημαντικότερα και τα πρέποντα».
newsbeast

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


MESradio 92fm

MESradio 92fm
kioski.live
http://iconj.com/download.php?d=3&file=3wjbe1j2vv

KioSki.net.world

KiosKi.metatropes