Follow ..::kioSki news::..

Follow kioskinews on Twitter

Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010

Ανεβαίνει το θερμόμετρο στο ΜΑΡΟΥΣΙ...


Πατούλης - Γιαννακάκος

Η ΜΟΝΟΜΑΧΙΑ του Αμαρουσίου...


Ο κ. Πατούλης έχει από νωρίς αρχίσει προεκλογική εκστρατεία, εδώ και μήνες. Ο φόβος του πλέον είναι η έντονη μυρωδιά που υπάρχει, για δεύτερο γύρο των εκλογών, όπου εκεί θα παιχτούνε όλα για όλα.

Σε ισχυρή στελέχωση ο κ. Γιαννακάκος με τον κ. Ραγκούση και κ. Ρώτα. Ο κ. Γιαννακάκος καταφέρνει από μέρα σε μέρα να κερδίζει τους δημότες του, με την ηθική, γνήσια ανθρωπιά, την γνώση, την προοπτική και την εμπειρία. Είναι από όσο φαίνεται κύρια συστατικά για μια νίκη με ισχυρό ονοματεπώνυμο.

Όπως δείχνουνε τα τεκταινόμενα φυσικά και θα πάει το Μαρούσι σε δεύτερο γύρο, και πιθανόν να δούμε μεγάλη ανατροπή… η μάχη ωστόσο προβλέπετε συγκλονιστική με την κάθε ψήφο να έχει σημασία…. Για να δούμε…

ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ // ΜΑΡΟΥΣΙ


Ο υποψήφιος δήμαρχος Αμαρουσίου Ηλίας Γιαννακάκος και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού "Μαρούσι επιστροφή στο μέλλον" θα πραγματοποιήσουν , την Δευτέρα 1η Νοεμβρίου στην περιοχή της Νέας Λέσβου, ανοιχτή συζήτηση - συνάντηση με τους κατοίκους σχετικά με τα ζητήματα που τους αφορούν.

Η συζήτηση θα διεξαχθεί στην Πλατεία Πέτρας ( Υδραγωγείου) στις 18.00 μ.μ.

Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

ΜΑΡΟΥΣΙ-Κ.Γιαννακάκος: Με εμπειρία και γνώση


ΑΞΙΟΣ ΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΤΟΝΟ ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟ Ο Κ.ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΟΣ.

Ο συνδυασμός «Μαρούσι Επιστροφή στο Μέλλον» με επικεφαλής και υποψήφιο δήμαρχο Ηλία Γιαννακάκο ανακοίνωσε το ψηφοδέλτιο ενόψει των εκλογών της 7ης Νοέμβρη. Το ψηφοδέλτιο αποτελείται από έμπειρα αλλά και νέα πρόσωπα που φιλοδοξούν να προσφέρουν στην πόλη, σε μια δύσκολη εποχή. Με την ευκαιρία αυτή ο κ. Γιαννακάκος δήλωσε:

« Η δημοτική παράταξη «ΜΑΡΟΥΣΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» με ικανά στελέχη που συνδυάζουν εμπειρία και γνώση, ενότητα και συλλογικότητα, αντιπροσωπευτικότητα και εκπροσώπηση από κάθε πολιτικό και κοινωνικό χώρο, είναι – πάνω απ΄ όλα - ένας συνδυασμός ανεξάρτητων ανθρώπων που συμμετέχουν στην κοινή μας προσπάθεια οδηγούμενοι μόνο από την αγάπη τους για τον τόπο μας.

Είμαι πραγματικά περήφανος γιατί συγκροτήσαμε έναν συνδυασμό που είναι ικανός και άξιος να διοικήσει έναν μεγάλο Δήμο σαν το Μαρούσι, σε μια εποχή πραγματικά δύσκολη. Σε μια εποχή που χρειάζεται ανθρώπους που να ξέρουν, να θέλουν, αλλά και να μπορούν.

Τα δύσκολα προβλήματα της πόλης μας απαιτούν ξεκάθαρες θέσεις , αποφασιστικές ενέργειες, αποτελεσματικές λύσεις. Απαιτούν ισχυρή συστράτευση, δημιουργική σύνθεση, κοινό αγώνα.

Απαιτούν ικανούς ανθρώπους με διάθεση ουσιαστικής προσφοράς. Με συναίσθηση των δυσκολιών που φέρνει το καινούργιο, με επίγνωση των μεγάλων μας ευθυνών, με ισχυρή βούληση και αποφασιστικότητα, με επεξεργασμένες προγραμματικές θέσεις και προτάσεις για την οργάνωση, λειτουργία και ανάπτυξη του Δήμου μας.

Kαλούμε όλους τους Μαρουσιώτες και τις Μαρουσιώτισες να προχωρήσουμε μαζί, με αποφασιστικότητα, συνέπεια, συνεργασία και συμμετοχή, για να δημιουργήσουμε τον ισχυρό δήμο, που όλοι ονειρευόμαστε.

Ένα δήμο, που από το καθεστώς χρεωκοπίας που τον έφεραν οι αντιλήψεις και οι πρακτικές των προηγούμενων διοικήσεων – αφού ανασυγκροτηθεί – θα εγγυάται την νομιμότητα στη λειτουργία όλων των θεσμικών διαδικασιών στην λήψη και στην υλοποίηση των αποφάσεων, την απόλυτη διαφάνεια στη διαχείριση των οικονομικών του, στη δημοκρατία και στη συμμετοχική διαδικασία σε επίπεδο σχεδιασμού, προγραμματισμού και υλοποίησης των έργων, στην αμοιβαία σχέση εμπιστοσύνης και σεβασμού μεταξύ δήμου και δημότη.

Στο συνδυασμό «ΜΑΡΟΥΣΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» εκπροσωπούνται πλέον ενωμένες όλες οι δυνάμεις της δημοτικής αντιπολίτευσης στο παρόν δημοτικό συμβούλιο. Δυνάμεις που εκλέχθηκαν στις δημοτικές εκλογές του 2006, με συνολικά ποσοστά ψήφων που αγγίζουν την απόλυτη πλειοψηφία του εκλογικού σώματος.

Δυνάμεις που στο διάστημα των ετών που πέρασαν έδωσαν μάχες στο Δημοτικό Συμβούλιο για να ανακόψουν την διαδικασία απαξίωσης της πόλης μας, να αποτρέψουν την μεγάλη κρίση – την χρεοκοπία – του Δήμου μας.

Δυνάμεις που απέναντι σε μια ανεύθυνη και φαύλη διοίκηση επέλεξαν την ενότητα μπροστά στην κρίση που περνάει ο δήμος και η πόλη. Την συστράτευση, την συνεργασία

Το Μαρούσι χρειάζεται μια φυγή προς το μέλλον και θα αφιερωθούμε σε αυτήν».


πηγή:http://www.infoblog.gr/?p=39018

«Μαρούσι Ανθρώπινη – Πόλη» Γιώργος Πατούλης


Δήμαρχος και επικεφαλής του Συνδυασμού«Μαρούσι Ανθρώπινη – Πόλη», ο Γ.Πατούλης.

Οι δημοσκοπήσεις, δίνουν τον κ. Πατούλη γύρω στο 48-50%. Πάντως ο κ. Γ.Π. καλά θα κάνει να σταματήσει να κάνει άστοχες επιθέσεις προς τον αντίπαλο του υποψήφιο δήμαρχο κ. Ηλία Γιαννακάκο, διότι κάθε άλλο παρά θετικά σχολια λαμβάνει …περισσότερο θα λέγαμε, εντυπωσιασμούς και μικρότητες παράγει αυτή η τακτική. Πιθανώς, αρχίζει και παθαίνει μεγάλο τρέμουλο ο συνδυασμός «Μαρούσι Ανθρώπινη – Πόλη», καθώς μετά τις συνεργασίες που ανακοίνωσε ο κ. Ηλία Γιαννακάκος (από τον αντίπαλο συνδυασμό "ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ στο ΜΕΛΛΟΝ"), με τον επικεφαλή της ελάσσονος μειοψηφίας στο Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης, κ. Κώστα Ρώτα, και ενώ έχει ήδη εξασφαλίσει την συμμαχία του έτερου επικεφαλής παράταξης ελάσσονος μειοψηφία στο Δ.Σ., κ. Στάθη Ραγκούση, τα ποσοστά υπέρ του αυξάνονται, ενώ όλο και περισσότεροι δημότες συρρέουν προς αυτή την οδό!

Σιωπή της Σοφίας Σακοράφα...στις δημοτικές εκλογές του Αμαρουσίου.


(Από τον Νίκο Αναγνώστου)
Ενώ ήταν η πιο μαχητική από τους διαφωνούντες του ΠΑΣΟΚ στην αρχή, τώρα έχει "σιωπήσει" και δεν παίρνει θέση για τις εκλογές. Γιατί;
Ενώ πλησιάζουμε προς τις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου, προκαλεί εντύπωση η σιωπή της βουλευτή Σοφίας Σακοράφα που μαζί με τον Γ. Δημαρά και τον Βασ. Οικονόμου δεν είχαν ψηφίσει τα μέτρα του ΔΝΤ. Η κ. Σακοράφα μάλιστα ήταν αρχικά η πιο μαχητική από τους τρεις καταψηφίζοντας στη συνέχεια -μόνη αυτή- και το ασφαλιστικό νομοσχέδιο.
Τώρα όμως βλέπουμε μια περίεργη στάση από την πλευρά της. Ενώ ο Γ. Δημαράς πήρε και το επόμενο ρίσκο κατεβαίνοντας υποψήφιος για την Περιφέρεια Αττικής και ο Β. Οικονόμου για δήμαρχος Ωρωπού, εκείνη σιώπησε.
"Εξαφανίστηκε". Και όχι μόνο αυτό.
Λέγεται ότι ακόμη και στη Βουλή αποφεύγει, ένοχα, τους άλλους δύο ανεξάρτητους συναδέλφους της όταν τύχει να συναντηθούν.
Τι έχει συμβεί; Είναι υπεύθυνη πολιτική στάση αυτή που σήμερα τηρεί όταν η ίδια πριν από λίγο καιρό έβγαζε πύρινες ομιλίες στη Βουλή εξηγώντας γιατί δεν...


πηγή: http://paratiritirio-amarousiou.blogspot.com/
+
http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/

Ψηφοδέλτιο «ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΚΑΙΡΟ»//maroussi news

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ Λ.ΜΑΓΙΑΚΗΣ

Τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους του Συνδυασμού "ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΚΑΙΡΟ" παρουσίασε την Τετάρτη 20 Οκτωβρίου στο καφέ «Γαρδένια» ο επικεφαλής της δημοτικής κίνησης Λευτέρης Μαγιάκης.
Ο κ. Λευτέρης Μαγιάκης χαρακτήρισε το ψηφοδέλτιο, " ψηφοδέλτιο αντίστασης, νίκης και προοπτικής για την πόλη του Αμαρουσίου, μιας νίκης που θα ταράξει τα νερά της συντηρητικής και νεοφιλελεύθερης πολιτικής που εφαρμόζεται τα τελευταία δέκα χρόνια στην πόλη μας, μιας νίκης που θα δώσει προοπτική και ελπίδα στους πολίτες, που βλέπουν την ζωή τους καθημερινά να υποβαθμίζεται από την κρίση, τα μνημόνια, την ανεργία και από τις κατεστημένες νοοτροπίες και πρακτικές των τελευταίων Δημοτικών Αρχών, που έφτασαν την πόλη στη σημερινή υποβάθμιση, μιας νίκης που ύστερα από 12 ολόκληρα χρόνια θα στείλει δημοτικούς συμβούλους της κοινωνικής Αριστεράς στο Δημ. Συμβούλιο να αγωνιστούν για τις αξίες της».

πηγή:

ΣΧΟΛΙΟ:(ΚΟΝΤΡΑ-ΚΟΝΤΡΑ ΟΛΟ ΚΟΝΤΡΑ ΑΚΟΥΜΕ...ΟΠΟΥ ΑΚΟΥΣ ΠΟΛΛΑ ΚΕΡΑΣΙΑ...)
ΑΓΝΩΣΤΟΣ

MESradio 92fm

MESradio 92fm
kioski.live
http://iconj.com/download.php?d=3&file=3wjbe1j2vv

KioSki.net.world

KiosKi.metatropes