Follow ..::kioSki news::..

Follow kioskinews on Twitter

Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

Ηλίας Γιαννακάκος, Υποψήφιος Δήμαρχος //maroussi city

Ο Ηλίας Γιαννακάκος

επικεφαλής του συνδυασμού που θα αλλάξει το Μαρούσι.

Φίλες, φίλοι, συντρόφισσες και σύντροφοι,

Η Επιτροπή Ανάδειξης Υποψηφίων στο χρονικό διάστημα που προηγήθηκε και μέσα από συνεχή διαδικασία αξιολόγησης και διαβούλευσης, ανακοίνωσε την στήριξη της υποψηφιότητας του Ηλία Γιαννακάκου για το Μαρούσι. Ο Ηλίας διαθέτει το ήθος να διαχειριστεί με δημοκρατικότητα, εντιμότητα και διαφάνεια τις τοπικές υποθέσεις και θα έχει την αμέριστη συμπαράστασή μας και ενεργή συμμετοχή όλων μας στην δύσκολη πορεία για την νίκη.

Φίλες, φίλοι, συντρόφισσες και σύντροφοι,

Οι εκλογές για την τοπική αυτοδιοίκηση τον ερχόμενο Νοέμβριο, αποτελούν το κρίσιμο ορόσημο της ανάδειξης του ανθρώπινου δυναμικού της χώρας που θα συνδιαμορφώσει - με όχημα τον Καλλικράτη - τη νέα αρχιτεκτονική του κράτους. Επιδιώκουμε την επανεκκίνηση της χώρας μας. Να πετύχουμε τους μεγάλους στόχους της ελληνικής κοινωνίας. Αξιόπιστο και με διαφάνεια στη λειτουργία του κράτους, βιώσιμη ανάπτυξη, επαναθεμελίωση του κοινωνικού κράτους.

Οι επόμενες δημοτικές εκλογές είναι πολύ κρίσιμες για την πόλη μας και για το κίνημά μας. Τώρα που έχουμε καταφέρει να δημιουργήσουμε ένα ενωτικό μέτωπο και μια ομοιογένεια στην Οργάνωση και στο ευρύτερο χώρο της, αισθανόμενοι το μεγάλος βάρος της ευθύνης μας, ζητάμε να συμβάλλετε και εσείς με τη σειρά σας στη διατήρηση αυτού του ενωτικού κλίματος ώστε να βγούμε αλώβητοι και νικητές και από αυτή τη μάχη.

Η ανασυγκρότηση του δήμου Αμαρουσίου απαιτεί τη συστράτευση όλων των δημιουργικών δυνάμεων του τόπου μας, σε μια ευρεία συμμαχία με προοδευτική ταυτότητα.

Εμείς επιδιώκουμε την ευρύτερη δυνατή συμπαράταξη με όλες τις δημιουργικές και προοδευτικές δυνάμεις του τόπου μας για να διευρύνουμε τη συμμετοχή του πολίτη στις τοπικές αποφάσεις, να εμβαθύνουμε τη δημοκρατία, να αναδείξουμε το ρόλο της κοινωνίας των πολιτών, των κοινωνικών οργανώσεων και του εθελοντισμού.

Καλούμε όλα τα Μέλη και τους Φίλους μας, να συστρατευτούμε με τον Ηλία Γιαννακάκο σε μια συντεταγμένη και νικηφόρα πορεία, με συσπείρωση και ενότητα.

πηγή: http://do.pasok.gr/marousi/?p=3355

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


MESradio 92fm

MESradio 92fm
kioski.live
http://iconj.com/download.php?d=3&file=3wjbe1j2vv

KioSki.net.world

KiosKi.metatropes