Follow ..::kioSki news::..

Follow kioskinews on Twitter

Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

ΜΑΡΟΥΣΙ-Κ.Γιαννακάκος: Με εμπειρία και γνώση


ΑΞΙΟΣ ΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΤΟΝΟ ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟ Ο Κ.ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΟΣ.

Ο συνδυασμός «Μαρούσι Επιστροφή στο Μέλλον» με επικεφαλής και υποψήφιο δήμαρχο Ηλία Γιαννακάκο ανακοίνωσε το ψηφοδέλτιο ενόψει των εκλογών της 7ης Νοέμβρη. Το ψηφοδέλτιο αποτελείται από έμπειρα αλλά και νέα πρόσωπα που φιλοδοξούν να προσφέρουν στην πόλη, σε μια δύσκολη εποχή. Με την ευκαιρία αυτή ο κ. Γιαννακάκος δήλωσε:

« Η δημοτική παράταξη «ΜΑΡΟΥΣΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» με ικανά στελέχη που συνδυάζουν εμπειρία και γνώση, ενότητα και συλλογικότητα, αντιπροσωπευτικότητα και εκπροσώπηση από κάθε πολιτικό και κοινωνικό χώρο, είναι – πάνω απ΄ όλα - ένας συνδυασμός ανεξάρτητων ανθρώπων που συμμετέχουν στην κοινή μας προσπάθεια οδηγούμενοι μόνο από την αγάπη τους για τον τόπο μας.

Είμαι πραγματικά περήφανος γιατί συγκροτήσαμε έναν συνδυασμό που είναι ικανός και άξιος να διοικήσει έναν μεγάλο Δήμο σαν το Μαρούσι, σε μια εποχή πραγματικά δύσκολη. Σε μια εποχή που χρειάζεται ανθρώπους που να ξέρουν, να θέλουν, αλλά και να μπορούν.

Τα δύσκολα προβλήματα της πόλης μας απαιτούν ξεκάθαρες θέσεις , αποφασιστικές ενέργειες, αποτελεσματικές λύσεις. Απαιτούν ισχυρή συστράτευση, δημιουργική σύνθεση, κοινό αγώνα.

Απαιτούν ικανούς ανθρώπους με διάθεση ουσιαστικής προσφοράς. Με συναίσθηση των δυσκολιών που φέρνει το καινούργιο, με επίγνωση των μεγάλων μας ευθυνών, με ισχυρή βούληση και αποφασιστικότητα, με επεξεργασμένες προγραμματικές θέσεις και προτάσεις για την οργάνωση, λειτουργία και ανάπτυξη του Δήμου μας.

Kαλούμε όλους τους Μαρουσιώτες και τις Μαρουσιώτισες να προχωρήσουμε μαζί, με αποφασιστικότητα, συνέπεια, συνεργασία και συμμετοχή, για να δημιουργήσουμε τον ισχυρό δήμο, που όλοι ονειρευόμαστε.

Ένα δήμο, που από το καθεστώς χρεωκοπίας που τον έφεραν οι αντιλήψεις και οι πρακτικές των προηγούμενων διοικήσεων – αφού ανασυγκροτηθεί – θα εγγυάται την νομιμότητα στη λειτουργία όλων των θεσμικών διαδικασιών στην λήψη και στην υλοποίηση των αποφάσεων, την απόλυτη διαφάνεια στη διαχείριση των οικονομικών του, στη δημοκρατία και στη συμμετοχική διαδικασία σε επίπεδο σχεδιασμού, προγραμματισμού και υλοποίησης των έργων, στην αμοιβαία σχέση εμπιστοσύνης και σεβασμού μεταξύ δήμου και δημότη.

Στο συνδυασμό «ΜΑΡΟΥΣΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» εκπροσωπούνται πλέον ενωμένες όλες οι δυνάμεις της δημοτικής αντιπολίτευσης στο παρόν δημοτικό συμβούλιο. Δυνάμεις που εκλέχθηκαν στις δημοτικές εκλογές του 2006, με συνολικά ποσοστά ψήφων που αγγίζουν την απόλυτη πλειοψηφία του εκλογικού σώματος.

Δυνάμεις που στο διάστημα των ετών που πέρασαν έδωσαν μάχες στο Δημοτικό Συμβούλιο για να ανακόψουν την διαδικασία απαξίωσης της πόλης μας, να αποτρέψουν την μεγάλη κρίση – την χρεοκοπία – του Δήμου μας.

Δυνάμεις που απέναντι σε μια ανεύθυνη και φαύλη διοίκηση επέλεξαν την ενότητα μπροστά στην κρίση που περνάει ο δήμος και η πόλη. Την συστράτευση, την συνεργασία

Το Μαρούσι χρειάζεται μια φυγή προς το μέλλον και θα αφιερωθούμε σε αυτήν».


πηγή:http://www.infoblog.gr/?p=39018

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


MESradio 92fm

MESradio 92fm
kioski.live
http://iconj.com/download.php?d=3&file=3wjbe1j2vv

KioSki.net.world

KiosKi.metatropes