Follow ..::kioSki news::..

Follow kioskinews on Twitter

Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

Η Κ.Ο. του ΚΚΕ & η Ο.Β. της ΚΝΕ στηρίζουν ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ


Tον συνδυασμό ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ για τον Δήμο Αμαρουσίου και την Περιφέρεια Αττικής στηρίζουν με ανακοίνωση που εξέδωσαν η Κ.Ο. Μαρουσιού ΚΚΕ και η Ο.Β. Μαρουσιού ΚΝΕ.
Στην ανακοίνωση επισημαίνονται μεταξύ άλλων τα εξής:
"...Η ψήφος σου στις επικείμενες Δημοτικές και Περιφερειακές Εκλογές έχει γενικό πολιτικό χαρακτήρα, περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Χρησιμοποίησέ τη στοχεύοντας ολόισια ενάντια στα κόμματα της άρχουσας τάξης ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και ΛΑΟΣ, που σε οδηγούν σε μακρόχρονη εξαθλίωση. Μη τους επιβραβεύσεις ψηφίζοντας τους “ανεξάρτητους” δήθεν συνδυασμούς τους. Ούτε αυτούς, ούτε τις δυνάμεις του ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ που η μόνη φιλοδοξία τους είναι “να γλυκάνουν τον πόνο σου” με υποσχέσεις για μια “δικαιότερη” διαχείριση του εκμεταλλευτικού συστήματος. Η λύση είναι μία. Ανοιχτά, αποφασιστικά, τολμηρά στήριξε τη «Λαϊκή Συσπείρωση» με υποψήφιο Δήμαρχο στο Μαρούσι το Νίκο Μπουντούρογλου και υποψήφιο Περιφερειάρχη Αττικής το Θανάση Παφίλη.
Η “Λαϊκή Συσπείρωση” στηρίζεται, αντλεί οράματα και εμπειρία από το κόμμα της εργατικής τάξης, το ΚΚΕ. Το κόμμα που με τις θέσεις του και τη δράση του σου δείχνει την έξοδο από το “λάκκο των λεόντων”, όπου θέλει να σε καθηλώσει η άρχουσα τάξη: Το δρόμο της ρήξης και της ανατροπής με το Κεφάλαιο, τους πολιτικούς του εκφραστές, το εκμεταλλευτικό καπιταλιστικό σύστημα. Το δρόμο της λαϊκής εξουσίας και οικονομίας, όπου ο πλούτος που παράγεται θα κατανέμεται δίκαια σ’ αυτούς που τον παράγουν».

πηγή +
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


MESradio 92fm

MESradio 92fm
kioski.live
http://iconj.com/download.php?d=3&file=3wjbe1j2vv

KioSki.net.world

KiosKi.metatropes