Follow ..::kioSki news::..

Follow kioskinews on Twitter

Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

kontra στο ΕΣΡ το kontra channel


Μετά από πρόστιμο το ΕΣΡ ουσιαστικά <<εκβιάζει>> με λουκέτο το κανάλι του κ. Κουρή.
Οργή κυρίευσε, και τον στενό συνεργάτη και φίλο του, κ. Ν. Χατζηνικολάου όπου μέσα από το radio, ξέσπασε με ένα σορό επιχειρήματα από τους προφανείς σκοπούς της φίμωσης του kontra channel. ο κ. Ν. Χατζηνικολάου ανέφερε μεταξύ άλλων, για άτομα κλειδιά στις αποφάσεις του ΕΣΡ που βρίσκονται στην ίδια θέση εδώ και πολλά χρόνια ενώ έχει λήξη η θητεία τους, αφήνοντας αιχμές ότι πιθανών να εξυπηρετούν πολιτικά παιχνίδια, διότι την ίδια ώρα όπου στο κανάλι των ‘Γερμανών’ παίζονται προγράμματα που προσβάλλουν την ανθρωπινή αξιοπρέπεια το ΕΣΡ φοράει παρωπίδες. Ακόμα έκανε θέμα για τις τόσες νέες θέσεις εργασίας που δημιουργήθηκαν και κινδυνεύουν να χαθούν.

Επίσης με σχετικό δελτίο τύπου στηρίζουν το κανάλι και πολιτικά κόμματα. Το ΚΚΕ, όπου κάνει λόγο για "απαράδεκτο ζήλο". Ακόμα και στον ‘‘αέρα’’(με τον κ. Ν. Χατζηνικολάου) βγήκε η κ. Παπαρήγα, να υποστηρίξει το kontra channel. Και ο ΣΥΡΙΖΑ, όπου αναφέρει: «Μας προκαλεί εντύπωση η σπουδή, την οποία επέδειξε το ΕΣΡ, απέναντι στον τηλεοπτικό σταθμό «ΚΟΝΤΡΑ», σχετικά με την απαγόρευση εκπομπής ειδησεογραφικού-ενημερωτικού προγράμματος. Ο χρόνος στον οποίο πάρθηκε αυτή η απόφαση, λίγες μέρες πριν τις εκλογές, γεννά εύλογα ερωτήματα. Θεωρούμε ότι θα έχριζε μεγαλύτερης προσοχής μια τέτοιου είδους απόφαση εκ μέρους του ΕΣΡ».

Το kontra channel, δεν σταματάει να δηλώνει ότι ‘‘Δεν πρόκειται να κάνουμε βήμα πίσω! Συνεχίζει το ενημερωτικό πρόγραμμά του, ενώ σε σημερινό πρωτοσέλιδο δημοσίευμά της η εφημερίδα «Αυριανή», ιδιοκτησίας Γιώργου Κουρή επίσης, εξαπολύει σφοδρή επίθεση στο ΕΣΡ, αλλά και στην κυβέρνηση, υποστηρίζοντας ότι πίσω από το πρόστιμο βρίσκεται η κριτική «στις πολιτικές του μνημονίου» από τις εκπομπές του τηλεοπτικού σταθμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


MESradio 92fm

MESradio 92fm
kioski.live
http://iconj.com/download.php?d=3&file=3wjbe1j2vv

KioSki.net.world

KiosKi.metatropes