Follow ..::kioSki news::..

Follow kioskinews on Twitter

Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

Αλλαγές στο Facebook!


Νέες υπηρεσίες προς τους χιλιάδες χρήστες θα θέσει σε εφαρμογή το Facebook, ενώ θα πραγματοποιηθεί ειδική εκδήλωση για την παρουσίασή τους την Δευτέρα.

Οι αλλαγές θα εστιαστούν στην υπηρεσία μηνυμάτων, προκειμένου οι χρήστες να έχουν τη δυνατότητα να αποστέλλουν μηνύματα με το domain @facebook.com.

Την περασμένη εβδομάδα άλλωστε, η Google άρχισε να παρεμποδίζει το Facebook από το να εισάγει στοιχεία επαφής χρηστών από την υπηρεσία ηλεκτρονικών μηνυμάτων της, Gmail.

Το επικεντρωμένο στην τεχνολογία blog, TechCrunch ανέφερε την Παρασκευή πως το Facebook, η υπηρεσία κοινωνικής δικτύωσης του οποίου έχει πάνω από 500 εκατομμύρια χρήστες, θα εισαγάγει ένα πλήρως βασισμένο προϊόν ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τη Δευτέρα μαζί με την παροχή στους χρήστες διευθύνσεων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου @facebook.com.

Από την πλευρά του, εκπρόσωπος του Facebook δεν σχολίασε την επικείμενη καινοτομία για ευνόητους λόγους.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, το Facebook απέστειλε ηλεκτρονικό μήνυμα στους δημοσιογράφους, προκειμένου να συμμετάσχουν τη Δευτέρα σε ειδικό γεγονός στο Σαν Φρανσίσκο, το οποίο θα διεξαχθεί πριν από την ομιλία του διευθύνοντος συμβούλου, Μαρκ Ζούκερμπεργκ.
Αν και η πρόσκληση δεν ανέφερε λεπτομέρειες για το τι θα συζητηθεί στην εκδήλωση, το σχέδιο της πρόσκλησης έδειχνε μια κόκκινη και μπλε μπορντούρα παρόμοια με των κλασικών φακέλων αεροπορικής αλληλογραφίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


MESradio 92fm

MESradio 92fm
kioski.live
http://iconj.com/download.php?d=3&file=3wjbe1j2vv

KioSki.net.world

KiosKi.metatropes