Follow ..::kioSki news::..

Follow kioskinews on Twitter

Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

Ώρα μηδέν για την Αίγυπτο

      Σε γενική απεργία προχωρούν σήμερα οι διαδηλωτές στο Κάιρο ενώ σε πολλά σημεία γίνεται προσευχή στη μνήμη των θυμάτων των ταραχών στη χώρα.
     Την ώρα που ο Χόσνι Μουμπάρακ δίνει στο νέο πρωθυπουργό της χώρας την εντολή να προχωρήσει σε πολιτικές μεταρρυθμίσεις, οι διαδηλωτές ζητούν από τον Αιγύπτιο πρόεδρο να παραδώσει την εξουσία έπειτα από 30 χρόνια.
     Η αιγυπτιακή τηλεόραση μετέδωσε το περιεχόμενο επιστολής του Μουμπάρακ προς τον πρωθυπουργό, στην οποία επισημαίνει την ανάγκη για πρόοδο σε ό,τι αφορά της συνταγματικές και νομικές μεταρρυθμίσεις μέσω διαλόγου με τα πολιτικά κόμματα. Ζητεί επίσης οικονομική πολιτική με γνώμονα το λαό, περιορισμό της ανεργίας και δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.
    Σύμφωνα με τους ξένους ανταποκριτές στην Αίγυπτο, οι διαδηλωτές δεν αναμένεται να υποχωρήσουν παρά μόνο εάν ο Χόσνι Μουμπάρακ απομακρυνθεί από τη ν προεδρία.
   Η σημερινή είναι η έβδομη ημέρα διαδηλώσεων στην Αίγυπτο και σύμφωνα με τους δημοσιογράφους που βρίσκονται στη χώρα τουλάχιστον 50.000 άνθρωποι βρίσκονται συγκεντρωμένοι στην πλατεία Ταχίρ του Καΐρου.
   Μεγάλη διαδήλωση με τη συμμετοχή χιλιάδων πολιτών διοργανώνεται αύριο. 

http://www.newsbeast.gr/world/arthro/115966/ora-miden-gia-tin-aigupto-/

Δεκαπέντε χρόνια από την κρίση των Ιμίων

Το χρονικό, η νύχτα της 30ης Ιανουαρίου και το «ευχαριστώ» στους Αμερικανούς

    Ήταν Ιανουάριος του 1996. Οι πέντε ημέρες από την 26η έως την 30η του μήνα έφεραν τις σχέσεις Ελλάδας-Τουρκίας στην κόψη του ξυραφιού και τις δύο χώρες στα πρόθυρα του πολέμου. Δεκαπέντε χρόνια μετά, αγωνιώδεις ώρες της νύχτας της 30ης Ιανουαρίου παραμένουν  ζωντανές στη μνήμη όσων τις έζησαν.
    Στη μνήμη όλων όμως παραμένει άσβεστη η εικόνα των Τούρκων δημοσιογράφων που ύψωσαν τη σημαία με την ημισέληνο στο νησί,  η τραγική απώλεια των τριών ανδρών του ελικοπτέρου του Πολεμικού Ναυτικού και η φράση του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη «Θέλω να ευχαριστήσω στην κυβέρνηση των ΗΠΑ για την πρωτοβουλία και τη βοήθειά τους».

πηγή:(διαβ. περισσότερα ..)
http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/115941/dekapede-hronia-apo-tin-krisi-ton-imion-/

Η κίνηση στα ευρωπαϊκά αεροδρόμια

Το «Ελευθέριος Βενιζέλος» είχε την μικρότερη κάμψη

    Το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και στη συνέχεια το «Χίθροου» του Λονδίνου ήταν τα δύο ευρωπαϊκά αεροδρόμια στα οποία, το 2009, σημειώθηκε η μικρότερη κάμψη κίνησης των επιβατών, ήτοι της τάξεως του 1%.
    Κατά μέσο όρο η κίνηση των επιβατών μειώθηκε το 2009 στα ευρωπαϊκά αεροδρόμια, συνεπεία της οικονομικής κρίσης, κατά περίπου 6%, αναφέρει η Ευρωπαϊκή Στατιστική Υπηρεσία η οποία έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα τα στοιχεία για την εξέλιξη της κίνησης στα ευρωπαϊκά αεροδρόμια, το 2009 σε σχέση με το 2008.
    Σε ότι αφορά συνολικά την Ελλάδα η κίνηση των επιβατών μειώθηκε κατά 4,4%, δηλαδή λιγότερο από τον μέσο κοινοτικό όρο. Σε απόλυτο αριθμό διακινήθηκαν από τα ελληνικά αεροδρόμια 32,9 εκατ. επιβάτες εκ των οποίων 21,6 εκατ. ταξίδεψαν στην Ευρώπη, 4,3 εκατ. εκτός Ευρώπης και 7 εκατ. στο εσωτερικό της χώρας.
    Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της Ευρωπαϊκής Στατιστικής Υπηρεσίας η κάμψη του 2009 ήταν η πρώτη που σημειώθηκε στην ΕΕ μετά το 2002, όταν οι αερομεταφορές υπέστησαν τις συνέπειες των τρομοκρατικών χτυπημάτων της 11ης Σεπτεμβρίου του 2001, ενώ το 2010 η γενική τάση ήταν αυξητική.
    Το 2009 σημειώθηκαν 751 εκατ. επιβιβάσεις και αποβιβάσεις στα ευρωπαϊκά αεροδρόμια εκ των οποίων οι 199 εκατ. αφορούν τα βρετανικά αεροδρόμια και 158 εκατ. τα γερμανικά.
    Το Χίθροου του Λονδίνου (66 εκατ. επιβάτες) και το Σαρλ Ντε Γκόλ στο Παρίσι (58 εκατ.) είναι τα δύο αεροδρόμια με την μεγαλύτερη κίνηση στην Ευρώπη, ενώ το Ελευθέριος Βενιζέλος, με 16 εκατ. επιβάτες (δηλαδή όσους και τα αεροδρόμια των Βρυξελλών και της Στοκχόλμης) έρχεται στην 20ή θέση του πίνακα των ευρωπαϊκών αεροδρομίων.

http://www.newsbeast.gr/financial/arthro/116301/i-kinisi-sta-europaika-aerodromia-/

Αναχωρούν τρία C-130 για Αλεξάνδρεια

Αύριο το πρωί για τον επαναπατρισμό Ελλήνων πολιτών

Σε εφαρμογή του σχεδίου επαναπατρισμού των Ελλήνων πολιτών που βρίσκονται στην Αίγυπτο και έχουν εκδηλώσει σχετική πρόθεση, προγραμματίζεται η αναχώρηση τριών μεταγωγικών αεροσκαφών C-130 της ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας από το στρατιωτικό αεροδρόμιο της Ελευσίνας, αύριο, Τρίτη 1 Φεβρουαρίου, στις 9 π.μ.

Την επιχείρηση επαναπατρισμού θα συντονίσει ο Υφυπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Δόλλης, ο οποίος θα επιβαίνει του πρώτου αεροσκάφους που θα αναχωρήσει.

Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

Ανάστατη η ελληνική παροικία στην Αίγυπτο

Μέτρα για την προστασία των Ελλήνων λαμβάνει η ελληνική πολιτεία

    Στην Αλεξάνδρεια ολοκληρώθηκε σύσκεψη με την ελληνική παροικία στην οποία παραβρέθηκε ο Έλληνας πρόξενος Γιώργος Διακοφωτάκης, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Αποδήμου Ελληνισμού Στέφανος Ταμβάκης, ο πρόεδρος της ελληνικής κοινότητας Αλεξάνδρειας Γιάννης Σιόκας και εκπρόσωποι σωματείων και ελληνικών φορέων.
    Κατά τη σύσκεψη, εκατό από τους εξακόσιους Έλληνες που διαμένουν στην Αλεξάνδρεια εξέφρασαν την επιθυμία τους να επαναπατριστούν στην Ελλάδα ζητώντας από τις ελληνικές αρχές να διαθέσουν αεροπλάνο για τη μεταφορά τους.
   Στρατιωτικά αεροσκάφη βρίσκονται σε ετοιμότητα να επαναπατρίσουν τους 100 Έλληνες που έχουν εκφράσει την επιθυμία να γυρίσουν στην Ελλάδα, καθώς ενεργοποιήθηκε σχέδιο επαναπατρισμού από το ΥΠΕΞ. Μόλις είναι ασφαλείς οι συνθήκες θα πραγματοποιηθεί η επιχείρηση.
    Η ελληνική κοινότητα της Αλεξάνδρειας αποφάσισε να διαθέσει το ελληνικό Κανισκέρειο Γηροκομείο για να διαμείνει όποιος αισθάνεται ανασφάλεια από τα δραματικά γεγονότα που εξελίσσονται στην Αίγυπτο.
    Όποιος Έλληνας το επιθυμεί, μπορεί να περάσει εκεί τις επόμενες ημέρες και η κοινότητα θα του παράσχει στέγη, τροφή, γιατρούς και έναν ασφαλή χώρο για να μείνει μέχρι να περάσει η κρίση στην Αίγυπτο. 
     Επίσης οι πάροικοι της Αλεξάνδρειας δημιούργησαν μεταξύ τους μια τηλεφωνική αλυσίδα για να υπάρξει αλληλοενημέρωση από τον έναν πάροικο στον άλλο. Επίσης καθόρισαν ως τηλέφωνο για επείγουσα ανάγκη το τηλέφωνο του γ.γ. της κοινότητας Δημήτρη Παπαστεφάνου (0123412669). Σε αυτό το τηλέφωνο βάζοντας το πρόθεμα 002 μπορεί οποιοσδήποτε και από την Ελλάδα να επικοινωνεί και να μαθαίνει νέα από τους οικείους του στην Αλεξάνδρεια. Επίσης, αποφασίστηκε να κλείσουν τα ελληνικά σχολεία τουλάχιστον για μια εβδομάδα. Το Ελληνικό Προξενείο Αλεξάνδρειας σήμερα παρέμεινε ανοιχτό, ενώ αύριο θα ανοίξει και το ελληνικό προξενείο στο Κάιρο.   Η ελληνική πρεσβεία συστήνει σε όλες τις ελληνικές οικογένειες να παραμείνουν στα σπίτια τους μέχρι να εκδοθεί νεότερη απόφαση.

http://www.newsbeast.gr/world/arthro/115747/anastati-i-elliniki-paroikia-stin-aigupto/ 

Συνεχίζουν την απεργία πείνας οι μετανάστες

Γιατροί του Κόσμου και ΜΚΟ φροντίζουν για την υγειονομική τους κατάσταση

Θα συνεχίσουν την απεργία πείνας οι 237 μετανάστες που βρίσκονται από την Παρασκευή στο κτίριο της οδού Ηπείρου, όπως και οι 50 που βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη.

Στην Αθήνα 22 μετανάστες, οι οποίοι στεγάζονταν σε χώρους αλληλεγγύης μεταφέρθηκαν στο κτίριο της οδού Ηπείρου ώστε να συνταχθούν με τους ομοεθνείς τους.

Για την υγειονομική κατάσταση των μεταναστών φροντίζουν οι Γιατροί του Κόσμου και άλλες Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις καθώς έχουν μεταφέρει στο χώρο χημικές τουαλέτες και ντουζιέρες.

Ακόμα οι γιατροί έκαναν προληπτικές εξετάσεις στους απεργούς πείνας. Οι 104 μετανάστες ζουν σε αντίσκηνα που έχουν στηθεί στον προαύλιο χώρο του κτιρίου και οι υπόλοιποι 123 παραμένουν στον πρώτο όροφο και στο ημιυπόγειο του κτιρίου. Δύο εκ των μεταναστών κοιμούνται κάτω από το τραπέζι στην αυλή σκεπασμένη με νάιλον.

Οι μετανάστες δεν πτοούνται και πρόθεσή τους είναι να συνεχίσουν τον αγώνα τους μέχρι να δικαιωθούν.

http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/115752/sunehizoun-tin-apergia-peinas-oi-metanastes/

Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

Διαμαρτυρία, έξω από την πρεσβεία της Αιγύπτου στην Αθήνα


 
Διαμαρτυρία, έξω από την πρεσβεία της Αιγύπτου στην Αθήνα
  
  
     Σήμερα πραγματοποιήθηκε διαμαρτυρία, έξω από την πρεσβεία της Αιγύπτου στην Λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας, απέναντι από τη Βουλή από δεκάδες Αιγυπτίους, που ζουν στην Αθήνα, για την εκτός ελέγχου και χαοτική κατάσταση που επικρατεί στο Κάιρο, αλλά και σε άλλες πόλεις της Αιγύπτου, με χιλιάδες διαδηλωτές στους δρόμους, παρά την απαγόρευση της κυκλοφορίας και την παρουσία των στρατιωτικών οχημάτων. Τους εκεί διαδηλωτές να πυρπολούν αστυνομικά τμήματα και γραφεία του κυβερνώντος κόμματος, ζητώντας την παραίτηση του προέδρου Μουμπάρακ. Όπου σύμφωνα με ιατρικές πηγές, τουλάχιστον πέντε άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους στο Κάιρο και 13 στο Σουέζ.
Η διαδήλωση - διαμαρτυρία έξω από την πρεσβεία της Αιγύπτου στην Λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας, απέναντι από τη Βουλή να αναφέρουμε, πως δεν έχουν σημειωθεί φασαρίες, και διεξάγεται σε ειρηνικό κλήμα. Στο σημείο βρίσκονται και δυνάμεις της αστυνομίας, οι οποίες παρακολουθούν διακριτικά.

Θλιβερός απολογισμός στην Αίγυπτο

Δεκάδες οι νεκροί από την εξέγερση

Τουλάχιστον 73 άτομα σκοτώθηκαν και χιλιάδες τραυματίστηκαν την Παρασκευή και σήμερα Σάββατο στις μάχες μεταξύ αστυνομικών δυνάμεων και διαδηλωτών στην Αίγυπτο ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των νεκρών από την πρώτη μέρα της εξέγερσης κατά του καθεστώτος του προέδρου Μουμπάρακ στους 80.

Την Παρασκευή, πρώτη ημέρα των πολύ σκληρών επεισοδίων οι νεκροί ήταν 62 εκ των οποίων οι 35 στο Κάιρο, σύμφωνα με πληροφορίες από τα νοσοκομεία της χώρας. Σήμερα στα επεισόδια μέχρι στιγμής έχασαν τη ζωή τους 11 πολίτες, τρεις στο Κάιρο, τρεις στη Ράφα και πέντε στην Ισμαιλίγια, με βάση τις ίδιες πηγές.

Οι 73 νεκροί των δύο τελευταίων ημερών προστίθενται στους επτά νεκρούς των τριών πρώτων ημερών.

Εν τω μεταξύ, δώδεκα άτομα σκοτώθηκαν αργά σήμερα το βράδυ σε σκληρά επεισόδια μεταξύ της αστυνομίας και των διαδηλωτών στην πόλη Μπένι Σουέιφ νοτίως του Καϊρου, ανεβάζοντας τον τραγικό αριθμό σε 92 ανθρώπους.

http://www.newsbeast.gr/world/arthro/115587/thliveros-apologismos-stin-aigupto/

εξεταστικές !!!

Σας ζητούμε συγνώμη για την καθυστέρηση αλλά και εμείς φοιτητές είμαστε και διαβάζουμε!!!Σχεδόν όλα τα Τ.Ε.Ι της χώρας έχουν και την επαναληπτική εξεταστική για τελευταία φόρα στο χειμερινό εξάμηνο σύμφωνα με οδηγία του Υπουργείου Παιδείας.Από την επαναληπτική εξεταστική εξαιρούνται οι σπουδαστές α΄ εξαμήνου.ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !!!!!!!!!

Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ 'Η ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΕΣ

Αυτόν τον καιρό συνήθως οι φοιτητές διαβάζουν....για την καθιερωμένη εξεταστική του Ιανουαρίου.Μέχρι και τώρα στα Τεχνολογικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα υπήρχαν δύο περιόδοι εξεταστικής: η εξεταστική του Ιανουαρίου και η επαναληπτική εξεταστική του Φεβρουαρίου.Αυτό όμως άλλαξε!Με τον νέο νομοπλαίσιο του Υπουργείου Παιδείας για ενιαία Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και σαφώς την αναβάθμιση των Τ.Ε.Ι σε Α.Τ.Ε.Ι που ισχύει από το 2007,οι εξεταστικές από δύο με απόφαση του ΥΠ.Παιδείας,η εξεταστική θα πρέπει να είναι μονή.Τελικές αποφάσεις δεν έχουν παρθεί ακόμα με αποτέλεσμα να επικρατεί χάος στα περισσότερα εάν όχι όλα τα Α.Τ.Ε.Ι της χώρας.Ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλους και σύντομα ελπίζουμε να έχουν διασαφηνιστεί όλα και να σας ενημερώσουμε!

Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2011

..2011 ποδήλατα στους δρόμους της Αθήνας.. με τους ποδηλάτες «freeday»

     

    Εδώ και αρκετές Παρασκευές, έτσι και σήμερα 7/01/11 ,οι ‘‘γνωστοί’’ ποδηλάτες «freeday» (Friday + [(free)+(day)] = freeday), ακολούθησαν την πορεία από την Πλατεία Ασωμάτων(στο Θησείο και ώρα 21:30), με τελικό προορισμό την Κηφισιά. Η συμμετοχή ήταν πού μεγάλη φτάνοντας περίπου τους 500 ποδηλάτες. Η κίνηση των ι.χ. ήτανε δύσκολη, χωρίς όμως να προκαλέσει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα. Η Ελληνική Αστυνομία συνόδευε την πορεία καθόλου την διάρκεια, με περιπολικά και μηχανές μεγάλου κυβισμού.

Το κλήμα που επικρατούσε, θα τολμούσαμε να πούμε πως ήταν εντυπωσιακό και θετικό.

 Σε σχετική ανακοίνωση της «freeday» μεταξύ άλλων αναφέρει «Στη βόλτα αυτή κάθε ποδηλάτης έχει την ελευθερία και την ευθύνη του εαυτού του (εάν επιθυμεί να συνυπάρξει σε ένα group με άλλους ποδηλάτες με σεβασμό και πνεύμα ομαδικό, έρχεται). Ακολουθούμε όλοι τους κανόνες freeday και τον οδηγό της βόλτας που φέρει το ειδικό φωτάκι. Πρέπει να είμαστε ενήλικες (+18) ή να συνοδευόμαστε από τον κηδεμόνα μας, γιατί κανένας άλλος δε φέρει ευθύνη για εμάς, παρά εμείς οι ίδιοι. Δεν έχουμε αρχηγούς, είμαστε μόνο μια γελαστή παρέα συνοδοιπόρων, που συνυπάρχουν αρμονικά στο δρόμο, ακολουθώντας μερικούς απλούς κανόνες και τίποτε άλλο!».  

    Ακόμα, με συνθήματα όπως «..2011 ποδήλατα στους δρόμους της Αθήνας..» και «οι Δρόμοι μας περιμένουν», διαφαίνεται καθαρά ο χαρακτήρας της πορείας, του συμβολισμού της και της ομαδικότητας που την διακατέχει. Περίπου δώδεκα και δεκαπέντε είχε φτάσει όλο το group με τους ποδηλάτες στο ύψος του Αμαρουσίου(βλ. φωτογραφίες) με τελικό προορισμό όπως προείπαμε την Κηφισιά.

Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2011

4.000 euro, Βρέθηκαν και παραδόθηκαν μέσα σε λευκό φάκελο στο Ελ. Βενιζέλος

    Πριν από λίγο, στον Διεθνή Κρατικό Αερολιμένα των Αθηνών (Ελευθέριος Βενιζέλος) ,φοιτήτρια βρήκε μέσα στον χώρο του αεροδρομίου ποσό της τάξεως του 4.000 euro, μέσα σε λευκό φάκελο. Η 21ως  χρονών φοιτήτρια, όπου βρήκε και παρέδωσε τον φάκελο στην διεύθυνση του αεροδρομίου και στην συνέχεια βρέθηκε ο άτυχος έως τότε άνδρας που είχε χάσει το χρηματικό ποσό(και του παραδόθηκε), είναι άξια των επαίνων μας, για την ηθική πράξη και την χωρίς σκέψη παράδοση του χρηματικού ποσού, ιδίως σε μία εποχή με την κρίση να βαράει την πόρτα όλων μας δεν μπήκε στην διαδικασία να κρατήσει το μεγάλο ποσό. Η ίδια δέχτηκε τις ευχαριστίες του άνδρα που είχε χάσει τα 4.000 euro.  Ένα μεγάλο μπράβο, για την αξιέπαινη πράξη …ιδίως σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς.

Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011

Μισό εκατομμύριο Έλληνες ετοιμάζουν βαλίτσες!!!


«Βροχή» τα βιογραφικά που στέλνουν στον ΟΑΕΔ για δουλειά στο εξωτερικό.. 


   Μέρες της δεκαετίας του ’50 και του ’60 -τότε που στα τρένα της ξενιτιάς στοιβάζοντας μετανάστες για το Βέλγιο και τη Γερμανία- θυμίζει η κατάσταση στη σημερινή Ελλάδα της κυβέρνησης του μνημονίου.

   Μην αντέχοντας την ανεργία και σίγουροι πια πως στην πατρίδα τους δεν έχουν μέλλον, όλο και περισσότεροι νέοι παίρνουν την απόφαση να αφήσουν πίσω φίλους, συγγενείς και πατρίδα, αναζητώντας την τύχη τους στα ξένα.

   Περίπου 550.000 είναι αυτοί που δεν έχουν μείνει απλά στις σκέψεις αλλά έχουν ήδη κάνει και το πρώτο βήμα για να μεταναστεύσουν. Τα γραφεία του ΟΑΕΔ, όπως αναφέρει σε σημερινό της δημοσίευμα η εφημερίδα «Δημοκρατία», καθημερινά κατακλύζονται από βιογραφικά Ελλήνων που ψάχνουν δουλειά σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

   Συγκεκριμένα, τα βιογραφικά σημειώματα που βρίσκονται σήμερα στην ευρωπαϊκή πύλη για την επαγγελματική κινητικότητα του ΟΑΕΔ έχουν φτάσει τα 546.502.

   Μάλιστα, τα στοιχεία που προέρχονται από τις 24 υπηρεσίες European Employment Services (EURES) που λειτουργεί ο Οργανισμός σε όλη τη χώρα καταγράφουν μόνο ένα μέρος του συνόλου των ανέργων που εκφράζουν το ενδιαφέρον να εργαστούν εκτός Ελλάδας.

Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2011

Kαλό ταξίδι Isabelle !!!!!



    Ο χειρότερος εχθρός της γυναικείας ομορφιάς χτύπησε νωρίς την "πόρτα" της πανέμορφης ηθοποιού-μοντέλο Ιsabelle Caro.
    Η Isabelle έπασχε από τα 13 χρόνια της ζωής της, από νευρική ανορεξία, και συμμετείχε σε καμπάνια κατά της ανορεξίας.Ήθελε δημοσιοποιόντας την ζωή της ως νευροανορεξικό άτομο,να βοηθήσει τις νέες κοπέλες να μην πέσουν στην παγίδα της βασανιστικής αυτής ασθένειας.
   Η νεαρή γαλλίδα άφησε την τελευταία της πνοή στις 17 Νοεμβρίου 2010, ενώ τα αίτια του θανάτου της δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά από τα διεθνή μέσα. Αξιοπερίεργο θεωρείται το γεγονός ότι ο θάνατος του μοντέλου δημοσιοποιήθηκε στα τέλη του Δεκεμβρίου...
   Καλό ταξίδι Isabelle και ευελπιστούμε να μην υπάρξουν άλλα θύματα της νευρικής ανορεξίας.

Σάββατο 1 Ιανουαρίου 2011

Happy New Year from "kioskinews.blogspot.com" !!!


Καλή χρονία σε όλους και σας ευχαριστούμε μέσα απο την καρδιά μας για τα 5.000+ views που έχετε δώσει στη νέα προσπάθεια...σε λιγότερο χρονικό διάστημα των δύο μηνων...υποσχόμαστε τα καλύτερα!!!!


kioskinews.blogspot.com

MESradio 92fm

MESradio 92fm
kioski.live
http://iconj.com/download.php?d=3&file=3wjbe1j2vv

KioSki.net.world

KiosKi.metatropes