Follow ..::kioSki news::..

Follow kioskinews on Twitter

Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2011

..2011 ποδήλατα στους δρόμους της Αθήνας.. με τους ποδηλάτες «freeday»

     

    Εδώ και αρκετές Παρασκευές, έτσι και σήμερα 7/01/11 ,οι ‘‘γνωστοί’’ ποδηλάτες «freeday» (Friday + [(free)+(day)] = freeday), ακολούθησαν την πορεία από την Πλατεία Ασωμάτων(στο Θησείο και ώρα 21:30), με τελικό προορισμό την Κηφισιά. Η συμμετοχή ήταν πού μεγάλη φτάνοντας περίπου τους 500 ποδηλάτες. Η κίνηση των ι.χ. ήτανε δύσκολη, χωρίς όμως να προκαλέσει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα. Η Ελληνική Αστυνομία συνόδευε την πορεία καθόλου την διάρκεια, με περιπολικά και μηχανές μεγάλου κυβισμού.

Το κλήμα που επικρατούσε, θα τολμούσαμε να πούμε πως ήταν εντυπωσιακό και θετικό.

 Σε σχετική ανακοίνωση της «freeday» μεταξύ άλλων αναφέρει «Στη βόλτα αυτή κάθε ποδηλάτης έχει την ελευθερία και την ευθύνη του εαυτού του (εάν επιθυμεί να συνυπάρξει σε ένα group με άλλους ποδηλάτες με σεβασμό και πνεύμα ομαδικό, έρχεται). Ακολουθούμε όλοι τους κανόνες freeday και τον οδηγό της βόλτας που φέρει το ειδικό φωτάκι. Πρέπει να είμαστε ενήλικες (+18) ή να συνοδευόμαστε από τον κηδεμόνα μας, γιατί κανένας άλλος δε φέρει ευθύνη για εμάς, παρά εμείς οι ίδιοι. Δεν έχουμε αρχηγούς, είμαστε μόνο μια γελαστή παρέα συνοδοιπόρων, που συνυπάρχουν αρμονικά στο δρόμο, ακολουθώντας μερικούς απλούς κανόνες και τίποτε άλλο!».  

    Ακόμα, με συνθήματα όπως «..2011 ποδήλατα στους δρόμους της Αθήνας..» και «οι Δρόμοι μας περιμένουν», διαφαίνεται καθαρά ο χαρακτήρας της πορείας, του συμβολισμού της και της ομαδικότητας που την διακατέχει. Περίπου δώδεκα και δεκαπέντε είχε φτάσει όλο το group με τους ποδηλάτες στο ύψος του Αμαρουσίου(βλ. φωτογραφίες) με τελικό προορισμό όπως προείπαμε την Κηφισιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


MESradio 92fm

MESradio 92fm
kioski.live
http://iconj.com/download.php?d=3&file=3wjbe1j2vv

KioSki.net.world

KiosKi.metatropes