Follow ..::kioSki news::..

Follow kioskinews on Twitter

Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

Ζητούν λύτρα για να επιστρέψουν τη σορό του!


Θρίλερ υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες με έλληνα κτηνοτρόφο στην ΠΓΔΜ

   Πρωτοφανής περίπτωση ομηρείας εξελίσσεται τις τελευταίες ημέρες στην ΠΓΔΜ, όπου ντόπιοι κτηνοτρόφοι ζητούν λύτρα για να επιστρέψουν τη σορό Έλληνα κτηνοτρόφου, ο οποίος απεβίωσε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, όταν πέρασε τα σύνορα για να πάρει πίσω το κλεμμένο κοπάδι του.

   Πριν από λίγες μέρες ο 67χρονος κτηνοτρόφος από το Βορινό Πέλλας, πέρασε τα σύνορα μαζί με το γιο του για να βρουν το κοπάδι τους. Όταν έγιναν αντιληπτοί από ντόπιους κτηνοτρόφους, τους περικύκλωσαν και ξεκίνησε αψιμαχία.

   Το πώς ο Έλληνας κτηνοτρόφος κατέληξε να κείτεται νεκρός στο έδαφος είναι αδιευκρίνιστο. Αρκετές ώρες αργότερα πάντως, ο γιος του 67χρονου επέστρεψε στην Έδεσσα, όπου και νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο με εμφανή σημάδια πάλης και σε κατάσταση σοκ. Ο αδερφός του ισχυρίζεται ότι οι Σκοπιανοί τους επιτέθηκαν με αποτέλεσμα να σκοτώσουν τον πατέρα του και να τραυματίσουν τον αδερφό του.

Από την άλλη πλευρά οι φερόμενοι ως δράστες αρνούνται τις κατηγορίες, ισχυριζόμενοι ότι ο 67χρονος έπαθε καρδιακό επεισόδιο και πέφτοντας χτύπησε το κεφάλι του.

Παρόλα αυτά, απαιτούν 15.000 ευρώ για να επιστρέψουν τη σορό του άτυχου άνδρα, επικαλούμενοι τις ζημιές που δήθεν προκάλεσε το κοπάδι του στα χωράφια τους.

newsbeast

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


MESradio 92fm

MESradio 92fm
kioski.live
http://iconj.com/download.php?d=3&file=3wjbe1j2vv

KioSki.net.world

KiosKi.metatropes