Follow ..::kioSki news::..

Follow kioskinews on Twitter

Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2017

Ανάρπαστα τα εισιτήρια για τη θεατρική παράσταση The Curing room

Προλάβετε! Sold out γίνονται σιγά - σιγά οι παραστάσεις, ενώ αν θες να κλείσεις πρέπει να βιαστείς και να κάνεις υπομονή για μία με δύο εβδομάδες μετά.

Η άκρως ακατάλληλη θεατρική παράσταση που για πρώτη φορά έρχεται στην Ελλάδα στον Πολυχώρο Vault Theatre Plus στον Βοτανικό, σε σκηνοθεσία του Δημήτρη Καρατζιά και μετάφραση Αντώνη Γαλέου, τοποθετείτε στην Άνοιξη του 1944 κάπου στη Νότια Πολωνία.

Η σκηνή του θεάτρου μετατρέπετε σε ένα κελάρι ενός άδειου Μοναστηρίου, στο οποίο έχουν αιχμαλωτίσει τα Ναζιστικά στρατεύματα 7 άνδρες από διμοιρία Ρώσων στρατιωτών. Τους κλειδώνουν γυμνούς, χωρίς φαγητό και νερό. Οι ήρωες του δραματικού θεατρικού έργου εκφράζουν την ελπίδα τους για τη σωτηρία τους αλλά δεν αργεί ο εγκλεισμός, η πείνα, η δίψα, και το ένστικτο της επιβίωσης γρήγορα να τους οδηγήσει στα άκρα. Η ένταση, ο θυμός, η άρνηση, ο φόβος, η απόγνωση και η υπέρβαση των ηθικών ορίων ανεβάζουν την αδρεναλίνη και η παράσταση μπορεί δικαίως να θωρείτε μία από τις καλύτερες της φετινής σεζόν αν συνυπολογίσουμε και το ταλέντο που διαθέτουν και οι 7 ηθοποιοί και μεταφέρουν στους θεατές, με τις συγκλονιστικές ερμηνείες τους, τις καταστάσεις που βιώνουν.


Όλοι οι ηθοποιοί εμφανίζονται γυμνοί πάνω στη σκηνή



Το γυμνό είναι ωραίο στο θεατρικό σανίδι όταν παντρεύεται σωστά με ερμηνείες ηθοποιών, μουσική και σκηνοθετική  επιμέλεια. Μία τέτοια περίπτωση αποτελεί και η συγκεκριμένη παράσταση. Η πρώτη αίσθηση που σου αφήνει η θέα του γυμνού κορμιού ποικίλει για τον κάθε ένα θεατή. Στα πρώτα δέκα λεπτά μπορεί να νιώθεις άβολα, διότι το μάτι μας στα Ελληνικά θέατρα, δεν έχει εξασκηθεί στη θέα του εντελώς γυμνού κορμιού. Κάποιοι από τους ηθοποιούς, μπορεί να σου δώσουν την αίσθηση, στην αρχή της παράστασης ότι νιώθουν άβολα αφού προσπαθούν να καλύψουν το επίμαχο σημείο με άτεχνο τρόπο και σπασμωδικές κινήσεις. 

Προσωπικά νομίζω ότι είναι μέρος της σκηνοθεσίας διότι στη συνέχεια της ροής απολαμβάνεις την άνεση και των 7 ηθοποιών και το σίγουρο είναι ότι και εσύ ο ίδιος θα έχεις ξεχάσει πλέον τη θέα του εντελώς γυμνού αντρικού σώματος, διότι οι ερμηνείες και η εξέλιξη του έργου, σου απορροφά όποιες άλλες ανησυχίες



Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους τους ηθοποιούς, που όσο να ναι δεν θα είναι και η πιο άνετη στιγμή στην καριέρα τους, το να παίζουνε γυμνοί, αλλά ανταπεξέρχονται επάξια στο ύψος των απαιτήσεων της παράστασης και σίγουρα αποτελεί για το βιογραφικό τους μεγάλο κατόρθωμα. 

Συνιστούμε ανεπιφύλακτα να πάτε να βιώσετε το cursing room και με βεβαιότητα σας λέμε ότι στο τέλος της παράστασης θα μείνετε ικανοποιημένοι για την επιλογή που κάνατε.

Ένα έργο σκληρό, άγριο και τολμηρό, αλλά συγχρόνως έντονα ανθρώπινο, συγκινητικό έργο.
τε το cursing room και με βεβαιότητα σας λέμε ότι στο τέλος της παράστασης θα μείνετε ικανοποιημένοι για την επιλογή που κάνατε.

Το αντιπολεμικό κοινωνικό δράμα του Αμερικανού Θεατρικού Συγγραφέα, Σκηνοθέτη, Ηθοποιού και Εκπαιδευτικού David Ian Lee, είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα. 

Η παράσταση διαρκεί περίπου 1 ώρα και 45 λεπτά, χωρίς διάλειμμα.

Παίζουν: Νίκος Γκέλια, Στέλιος Καλαϊτζής, Μάνος Κανναβός, Παναγιώτης Μπρατάκος, Θανάσης Πατριαρχέας, Βασίλης Τσιγκριστάρης, Στέλιος Ψαρουδάκης.

Παραστάσεις: Κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις 21:15 και Κυριακή στις 18:15. 

Η THE ARTBASSADOR χορήγησε την άδεια για την ελληνική παραγωγή του έργου για λογαριασμό του συγγραφέα David Ian Lee.

Οι παραστάσεις θα διαρκέσουν μέχρι τις 09/04/2017

Προπώληση: www.viva.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


MESradio 92fm

MESradio 92fm
kioski.live
http://iconj.com/download.php?d=3&file=3wjbe1j2vv

KioSki.net.world

KiosKi.metatropes