Follow ..::kioSki news::..

Follow kioskinews on Twitter

Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

Η μάχη Facebook και Twitter συνεχίζεται


Το Facebook απενεργοποιεί λειτουργίες του Vine

      Σε μία κίνηση-απάντηση, προέβη το Facebook, αμέσως μετά την ενσωμάτωση της υπηρεσίας Vine από το Twitter. Μέτα την απενεργοποίηση του Instagram από το Twitter, το Facebook ρίχνει και άλλο λάδι στη φωτιά, με την απενεργοποίηση του Vine στις δικές του δημοσιεύσεις.

     Το Vine παρουσιάστηκε χθές, σαν η επίσημη εφαρμογή για ενσωμάτωση βίντεο στα tweets, και μάλιστα είχε πολύ μεγάλη αποδοχή από το κοινό, παρουσιάζοντας βέβαια κάποια μικρά προβλήματα εξαιτίας της μεγάλης ζήτησης.

     Αμέσως όμως μετά την κυκλοφορία του, το Facebook, έσπευσε να απενεργοποιήσει τη δυνατότητα “εύρεσης φίλων”, κίνηση που είχε κάνει και το Twitter με τη δημοφιλή υπηρεσία του Instagram, μετά την εξαγορά του από το Facebook.

     Φυσικά η συγκεκριμένες κόντρες, μεταξύ εταιριών και των υπηρεσιών τους, τελικά επηρεάζουν αρνητικά μόνο τους ίδιους τους καταναλωτές, που στερούνται περισσοτέρων δυνατοτήτων. Μένει να δούμε πως θα συνεχιστεί αυτή η διαμάχη, ελπίζοντας πως και οι δύο εταιρίες θα κάνουν βήματα με γνώμονα την καλύτερη δυνατή εμπειρία των χρηστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


MESradio 92fm

MESradio 92fm
kioski.live
http://iconj.com/download.php?d=3&file=3wjbe1j2vv

KioSki.net.world

KiosKi.metatropes