Follow ..::kioSki news::..

Follow kioskinews on Twitter

Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

Πέθανε η γιαγιά του «Παρά πέντε»


Έφυγε σε ηλικία 82 ετών η ηθοποιός Ειρήνη Κουμαριανού

     Σε ηλικία 82 ετών πέθανε η δημοφιλής ηθοποιός Ειρήνη Κουμαριανού η οποία νοσηλευόταν στον Ευαγγελισμό με προβλήματα καρδιάς.

     Η τηλεοπτική σειρά «Στο παρά πέντε» υπήρξε μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της καριέρας της, ενώ μια από τις τελευταίες δουλειές της στο θέατρο ήταν στο έργο «Μάρτυρας κατηγορίας» με την Κάτια Δανδουλάκη.

     Η Ειρήνη Κουμαριανού γεννήθηκε στο Γαλάτσι και υπήρξε αρχικά μαθήτρια του Ελληνικού Ωδείου με την καριέρα της να αρχίζει το 1951.

     Είχε πρωταγωνιστήσει σε αρκετές παραστάσεις κυρίως του Εθνικού Θεάτρου, ενώ παράλληλα συμμετείχε σε πολλές αρχαίες τραγωδίες, ειδικά της Επιδαύρου. Τηλεοπτικά έχουν αγαπηθεί πολλές δουλειές της.

     Επιπλέον, είχε συμπρωταγωνιστήσει με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, την Τζένη Καρέζη, τη Ρένα Βλαχοπούλου και άλλους και έχει στο ενεργητικό της 40 ταινίες, μεταξύ των οποίων τις «Ιστορία μιας ζωής», «Κορίτσια για φίλημα» «Δάκρυα για την Ηλέκτρα», «Πολύ αργά για δάκρυα», «Καπετάν φάντης μπαστούνι», «Η νεράιδα και το παλικάρι» κ.ά. 

     Στην τηλεόραση εμφανίστηκε σε σειρές όπως «Αναστασία», «Προδοσία», κ.ά. Η μεγάλη επιτυχία ήρθε το 2006 με την σειρα «Στο παρά πέντε». 

     Σε αυτή την κωμική σειρά συμπρωταγωνιστούσε με τη φίλη της Έφη Παπαθεοδώρου, με την οποία επίσης πρωταγωνίστησε στην Ελληνοαμερικανική ταινία «Όπα!».




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


MESradio 92fm

MESradio 92fm
kioski.live
http://iconj.com/download.php?d=3&file=3wjbe1j2vv

KioSki.net.world

KiosKi.metatropes