Follow ..::kioSki news::..

Follow kioskinews on Twitter

Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

Το «Πουλάκι Τσίου» (2ο μέρος) Η Εκδίκηση!


Δριμύτερο και με πιο Αισιόδοξο τέλος στο Δεύτερο μέρος

     To Πουλάκι Τσίου, ας θυμίσουμε, για όσους δεν έχουν πάθει ψύχωση με το Video-Song, και δεν το βλέπουν 100 φορές την ημέρα( λες και υπάρχει δύσκολη υπόθεση και πλοκή στα δυόμιση λεπτά) στο πρώτο μέρος το βλέπουμε να είναι ανέμελο, να χοροπηδάει συνέχεια, και να τραγουδάει  «τσιου-τσιου», ενώ το μεγάλο τρακτέρ με ένα «ΒΡΟΥΜ», δύο «ΒΡΟΥΜ», τρία «ΒΡΟΥΜ»….το πουλάκι «Ω» «Ω» ! ! !

     Το «Πουλάκι Τσίου» το έχει λατρέψει η Ιταλία (πάνω απο 50.000.000views) και η Ελλάδα, έτσι ήταν αδύνατον να μην κάνει την επιστροφή του δριμύτερο με δεύτερο μέρος και με πιο αισιόδοξο τέλος.

     Έτσι λοιπόν, στο δεύτερο μέρος έχουμε πάλι ακριβώς το ίδιο τραγούδι με τους ίδιους εμφανιζόμενους (πουλάκι, κοτούλα, κοκοράκι, γαλοπούλα, περιστέρι, γάτα, σκύλος, κατσικούλα, προβατάκι, αγελάδα, ταύρος, τρακτέρ) ωστόσο το «Πουλάκι Τσίου» καθ όλη την διάρκεια προετοιμάζετε, κάνοντας σκληρή γυμναστική, όντας με αποφασιστικό ύφος να κερδίσει την τελική αναμέτρηση, και να δώσει ένα καλό μάθημα στο τρακτέρ και να πάρει έτσι το «αίμα του πίσω».




Το δεύτερο μέρος κυκλοφορεί προς το παρόν μόνο στα Ιταλικά με τίτλο «Il pulcino pio – La Vendetta» (http://www.youtube.com/watch?v=Mt56wxQDkG8) ενώ αναμένουμε και την ελληνική εκδοχή.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


MESradio 92fm

MESradio 92fm
kioski.live
http://iconj.com/download.php?d=3&file=3wjbe1j2vv

KioSki.net.world

KiosKi.metatropes