Follow ..::kioSki news::..

Follow kioskinews on Twitter

Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΜΕ 153 ΝΑΙ

Το Πολυνομοσχέδιο - Το Συλλαλητήριο - Όλη η Αλήθεια ...

      Με 153 ναι,128 όχι και 18 παρών, ψηφίστηκε το πολυαναμενόμενο μνημόνιο Νο 3. Αξίζει να αναφερθεί το γεγονός ότι όσοι καταψήφισαν το πολυνομοσχέδιο βροντοφώναζαν ΟΧΙ ή ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΑ! Το μνημόνιο Νο 3 εν συντομία -Μειώσεις 5 – 15% στις συντάξεις, -κατάργηση όλων των δώρων για δημοσίους υπαλλήλους και συνταξιούχους, -αύξηση των γενικών ορίων ηλικίας κατά 2 χρόνια -ενιαίο οικογενειακό επίδομα που θα καταβάλλεται από το πρώτο παιδί, -περικοπές στα εφάπαξ, -αλλαγές στις αποζημιώσεις απολύσεις και τα επιδόματα του ΟΑΕΔ. 

      "Η Ελλάδα έκανε ένα μεγάλο και αποφασιστικό βήμα προς την ανάκαμψη. Ήταν προϋπόθεση αυτή η ψηφοφορία για να ξαναβρούμε δουλειά για τα παιδιά μας. Το επόμενο βήμα είναι ο προϋπολογισμός. Από τη Δευτέρα είναι τα σημαντικά. Προσωπικός μου στόχος είναι να δώσουμε ελπίδα με αποκρατικοποιήσεις, με επενδύσεις και γενικά με κινήσεις για να δοθεί μέσα και έξω το μήνυμα ότι η Ελλάδα έχει γυρίσει σελίδα", αυτά δήλωσε μετά το τέλος της ψηφοφορίας ο Αντώνης Σαμαράς. Ενώ ο Γίαννης Στουρνάρας, δήλωσε "Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα". 
    Κατά τη διάρκεια της συζήτησης του πολυνομοσχεδίου, και παρά την βροχή, ο αριθμός των διαδηλωτών ήταν πραγματικά πολύ μεγάλος, το "ΠΑΜΕ" είχε έντονη την παρουσία του, αλλά και το ηλικιακό πλαίσιο αξιοσημείωτο, λόγω της εικόνας όλων των ηλικιών.   
     Οι Διαδηλωτές πραγματοποιούσαν ειρηνική διαμαρτυρία, όταν εντελώς ξαφνικά εμφανίστηκαν οι μαύρο-κουκουλοφόροι και προκάλεσαν επεισόδια, πέταξαν μολότοφ, και σπασμένα μάρμαρα, ενώ οι αστυνομικές δυνάμεις χρησιμοποίησαν χειροβομβίδες κρότου λάμψης, δακρυγόνα και για πρώτη φορά αντλίες νερού. Αποτέλεσα είχε να σπάσει μέσα σε μία ώρα η διαδήλωση (αφήνοντας προβληματισμούς για το  "τυχαίο" του συμβάντος). Συνολικά 103 άτομα προσήχθησαν για έλεγχο και 5 συνελήφθησαν στη διάρκεια των επεισοδίων, ενώ επτά αστυνομικοί και πέντε πολίτες τραυματίστηκαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


MESradio 92fm

MESradio 92fm
kioski.live
http://iconj.com/download.php?d=3&file=3wjbe1j2vv

KioSki.net.world

KiosKi.metatropes