Follow ..::kioSki news::..

Follow kioskinews on Twitter

Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012

SOS Εκπέμπει ο πιο Ελεύθερος Ρ/Σ της Ελλάδος!


Τεράστιος κίνδυνος να σταματήσει να εκπέμπει στα Ερτζιανά!

     Σοκ έχει προκαλέσει τα τελευταία εικοσιτετράωρα η ανακοίνωση – έκλυση του ΔΣ του Ρ/Σ Μεσολογγίου 92 Fm,σε όλους τους ακροατές, υποστηρικτές, και απανταχού ανθρώπους με συνείδηση, να βοηθήσουν να επιβιώσει ο Ιστορικός Σταθμός της Ι.Π.Μεσολογγίου, αλλά και της Ελλάδας, καθώς μετράει 52 χρόνια ζωής, από το 1960.       

     Η ανακοίνωση της άσχημης οικονομικής κατάστασης του Ραδιοφώνου στην επίσημη ιστοσελίδα του σταθμού, έχει προκαλέσει την συγκίνηση της κοινής γνώμης στην τοπική κοινωνία του Μεσολογγίου για την ανθρώπινη, και ειλικρινή στάση που κρατάει το Δ/Σ, ενημερώνοντας και καλώντας για βοήθεια, αλλά και τον αγώνα που δίνει για να κρατήσει στην ζωή, την μόνη Φωνή που έχει απομείνει στην πόλη.


     Ο ραδιοφωνικός σταθμός Μεσολογγίου 92 Fm (MESradio 92 FM), η πρώτη Ελεύθερη φωνή κινδυνεύει να «αφήσει την τελευταία της πνοή» από  την μείωση των εσόδων, και συνάμα δραματική αύξηση των εξόδων του σταθμού. Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, ήδη η καθυστέρηση ζωτικών για τον Ρ/Σ λογαριασμών, όπως αυτών του ρεύματος (ΔΕΗ), και άλλων,  απειλούν και εντείνουν τα προβλήματα ύπαρξης του Ρ/Σ. Παλαιές οφειλές(1992), αυξημένη φορολογία(από τα νέα φοροεισπρακτικά μέτρα), οι οφειλές στην ΑΕΠΙ, αλλά και τα έξοδα συντήρησης, είναι ακόμα κάποια από τα έξοδα που έχουν γονατίσει τον Ρ/Σ στο χείλος του γκρεμού!

     Ο ραδιοφωνικός σταθμός έχει την ανάγκη μας για στήριξη!
Ας μην κλείσει ακόμα μια αδέσμευτη φωνή. Μπορεί οι μετρήσεις ακροαματικότητας να πλασάρουν τον σταθμό στις πρώτες θέσεις των 24ρων Ρ/Σ της Αιτωλοακαρνανίας, όμως έχει ανάγκη να προσελκύσει νέους δυνατούς διαφημιστικούς πόρους. 1.Επικοινώνησε –πρότεινε –διαφήμισε- σώσε!  
2. Μπορείς να προσφέρεις από το υστέρημα σου, μια δωρεά, μικρή η μεγάλη. Επικοινώνησε -βοήθησε- σώσε! 
Γιατί όσο και  αν δεν μας περισσεύσουνε πλέον, εμείς οι Έλληνες είμαστε Άνθρωποι!
( Τρόποι επικοινωνίας: radio92@otenet.gr με θέμα «Ενίσχυση του σταθμού». Θα σας εξυπηρετήσουμε ηλεκτρονικά. Καθώς μπορείτε να έρθετε και στον σταθμό -11:00 με 13:00, πρωινές ώρες. Τηλέφωνο: 26310-22764, 26310-22644 ) Η ηλεκτρονική διεύθυνση είναι www.mesradio92.gr .

     Η έξοδος του Μεσολογγίου ήταν η αρχή ! Η έξοδος από την κρίση του Σταθμού(και όλης της Χώρας) να γραφτεί στα νέα βιβλία, περνώντας στην ιστορία!



    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


MESradio 92fm

MESradio 92fm
kioski.live
http://iconj.com/download.php?d=3&file=3wjbe1j2vv

KioSki.net.world

KiosKi.metatropes