Follow ..::kioSki news::..

Follow kioskinews on Twitter

Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012

Στη Γλασκώβη η αποστολή, τι είπε στους ποδοσφαιριστές ο Αλαφούζος O Παναθηναϊκός έφτασε το

Πρόκριση ζήτησε ο Αλαφούζος από τους παίκτες ...


     O Παναθηναϊκός έφτασε το απόγευμα της Κυριακής στη Γλασκώβη με πίστη για ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στη Μάδεργουελ την Τρίτη (31/07). Την πρόκριση ζήτησε ο Αλαφούζος από τους παίκτες πριν την αναχώρηση. Τα πλάνα του Φερέιρα για την ενδεκάδα.
     O Παναθηναϊκός έφτασε το απόγευμα στη Γλασκώβη με πίστη για ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στη Μάδεργουελ την Τρίτη. Την πρόκριση ζήτησε ο Αλαφούζος από τους παίκτες πριν την αναχώρηση και τα πλάνα του Φερέιρα.

Τα δύο ματς με τη Μάδεργουελ είναι όλη η χρονιά για το τριφύλλι και η αποστολή βρίσκεται από το απόγευμα της Κυριακής στη Γλασκώβη ενόψει της πρώτης αναμέτρησης με τους Σκωτσέζους για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.
Η βιωσιμότητα της ΠΑΕ εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το ευρωπαϊκό μέλλον της ομάδας και ο Γιάννης Αλαφούζος βρέθηκε το πρωί στην Παιανία, πριν από την αναχώρηση της αποστολής, παρακολούθησε την προπόνηση και ζήτησε από τους παίκτες την πρόκριση:
"Ο κόσμος, η διοίκηση και εσείς όλοι μαζί είμαστε ο Παναθηναϊκός και όλοι μαζί μπορούμε να ανεβάσουμε την ομάδα ψηλά. Αυτό το παιχνίδι είναι πάρα πολύ σημαντικό τόσο για το μέλλον της ομάδας όσο και για το δικό σας. Τα δύο παιχνίδια με την Μάδεργουελ είναι πάρα πολύ κρίσιμα, αλλά η πρόκριση περνάει από τα πόδια σας. Θέλω να κάνετε το καθήκον σας. Πρέπει να παίξετε για τον Παναθηναϊκό, τη φανέλα, τον κόσμο, αλλά και για τους εαυτούς σας. Θέλω να βγάλετε στον αγωνιστικό χώρο τον καλύτερο εαυτό σας"  είπε μεταξύ άλλων στην ομιλία του ο Γιάννης Αλαφούζος.
Ο Φερέιρα πήρε 20 παίκτες στην αποστολή, ανάμεσα τους και ο Κατσουράνης με τον Σεϊταρίδη, ενώ εκτός έμειναν οι τραυματίες Πάπε Σο και Πίντο αλλά και ο Καπίνο που ταλαιπωρείται από ίωση.
Ο Πορτογάλος τεχνικός σκέφτεται να παρατάξει την ομάδα του με τρεις κεντρικούς αμυντικούς και ευεπλιστεί οι παίκτες του να διατηρήσουν το μηδέν στην άμυνα και να χτυπήσουν στις αντεπιθέσεις τους Σκωτσέζους 
πηγη contra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


MESradio 92fm

MESradio 92fm
kioski.live
http://iconj.com/download.php?d=3&file=3wjbe1j2vv

KioSki.net.world

KiosKi.metatropes