Follow ..::kioSki news::..

Follow kioskinews on Twitter

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Επτά είδη φοιτητών που θα συναντήσεις στο Πανεπιστήμιο

Σε πιο είδος ανήκεις εσύ ? 
 


Ο Cool τύπος :
Φοράει τζινάκι, t shirt και το χειμώνα ένα παλιό leather jacket. Οδηγεί μηχανάκι, ακόμη κι αν βρέχει, καπνίζει στριφτό και δεν έχει κόντρες με κανέναν, διότι για τίποτα δεν σκάει.
Αρέσει στα κορίτσια (πώς θα μπορούσε το αντίθετο άλλωστε;) και είναι χαλαρός, ακόμη κι αν...
του κάνει παρατήρηση ο καθηγητής επειδή χαμογελάει στην όμορφη κοπέλα της τάξης.

Το κομματόσκυλο :
Δεν μπαίνει ποτέ στα μαθήματα, διότι δεν έχει χρόνο για χάσιμο- Ο Αγώνας είναι Μακρύς. Θα τον δείς στα διαλείμματα, όταν κάνει τις δημόσιες σχέσεις του με τους λοιπούς φοιτητές, στις εγγραφές που πράττει τα πάνδεινα ώστε να βοηθήσει τους νέο-εισακτέους καθώς και λίγο πριν τις εκλογές, όταν θα σου υπεργεμίσει το inboxστο facebook (τα sms πληρώνονται) με μηνύματα . Bonus για σένα θα είναι να τον πετύχεις με την αφίσα στο χέρι, να τσακώνεται με συμφοιτητές άλλων παρατάξεων, επειδή έντυσαν τον τοίχο του. Πάρε νάτσος και απόλαυσε.

Ο σπασίκλας :
Τυπάκι από τα λίγα! MUST το ματομπούκαλο που θυμίζει τη μάσκα θαλάσσης μου, λόγω των 10 βαθμών μυωπίας, το πουκάμισο πρωί πρωί ακόμη και την Δευτέρα, και η κασετίνα με τη συλλογή στυλό και μολυβιών. Συχνάζει στο αμφιθέατρο, κάθεται μόνος του (τυχαίο ; ) και στον ελεύθερο του χρόνο είτε διαβάζει το μάθημα της επόμενης ημέρας είτε γλύφει τον καθηγητή. Η βασική του έκδοση διαθέτει και το Τα-Ξέρω-Όλα ύφος, και προκαλεί το σύνδρομο θέλω-να-σου-ρίξω-σφαλιάρα στο πλήθος. Τέλος, ζητάει πάντα αναβαθμολόγηση γραπτού, όταν αδικείται με 8άρια..

Η Barbie (sorry κορίτσια-είναι boys subject):
Αγαπητοί μου φίλοι, είστε τυχεροί εάν υπάρχει στο τμήμα σας το εν λόγω είδος. Είναι σπάνιο, πανέμορφο, και γενικότερα άκρως απολαυστικό θέαμα. Είναι ξανθιά, έντονα αλλά κομψά βαμμένη, ντυμένη πάντα στην τρίχα, μυρίζει υπέροχα και προσέχει πάντα ώστε να συνδυάζει κατάλληλα τσάντα και παπούτσι. Τα κορίτσια την μισούν τα αγόρια την λατρεύουν (κι ας φοβούνται να την γνωρίσουν).

Ο μΠΑΟΚτζής:
Ήρθε στην Αθήνα για σπουδές. Είναι βέρος Θεσσαλονικιός, και μία είναι η ομαδάρα : ΜΠΑΟΚ! Φροντίζει να κολλάει παντού αυτοκόλλητα της θύρας 4 και να κοσμεί τα θρανία με τα χρώματα της ομάδας. Πίνει φραπέ με γάλα και τρέφεται αποκλειστικά με μπουγάτσες και σάντουϊτς (αυτό που αποκαλούμε πιτόγυρο). Extra bonus η γνωριμία σου μαζί του έπειτα Κυριακής που νίκησε τον Ολυμπιακό.

Ο trendης:
Τα είδη πρώτης ανάγκης είναι γνωστά. Οξυγόνο, Dsquared jeans, Carrera γυαλιά, το νέο I phone ,dolce παπούτσια, νερό, τροφή κτλ. Θα σου δείξει σεβασμό εύκολα, αρκεί να φοράς κάποια μάρκα. Τα κορίτσια με την ψέυτικη Louis Vuitton πρέπει να καούν άμεσα στην πυρά! Συχνάζει στη καφετέρια απέναντι απ'τη σχολή, καθώς το κυλικείο της σχολής φτιάχνει χάλια freddo, και στο prive του Villa.

Ο Gadgetάκιας :
Έχει πάντα μαζί του το I pod στα αυτιά, το netbook στην τσάντα και το 3G τηλέφωνο ανά χείρας. Έχει αρνητική άποψη για το I phone διότι είναι υπερεκτιμημένο σε σχέση με το νέο Blackberry. Οι βαθμοί του στα μαθήματα πληροφορικής είναι μόνο 10αράκια. Στα κενά των μαθημάτων, θα τον βρείς στο εργαστήριο πληροφορικής ή σε μία γωνία του πανεπιστημίου έχοντας ανοίξει το netbook, να αναβαθμίζει το blog του.

ntaksi.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


MESradio 92fm

MESradio 92fm
kioski.live
http://iconj.com/download.php?d=3&file=3wjbe1j2vv

KioSki.net.world

KiosKi.metatropes