Follow ..::kioSki news::..

Follow kioskinews on Twitter

Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

Ξεκινάει η γεώτρηση στην κυπριακή ΑΟΖ


Δεν κάνει πίσω η Noble Energy παρά τις απειλές της Τουρκίας

       «Παρακολουθούμε τις απειλές της Τουρκίας, είμαστε όμως και σε επαφή με το Στέϊτ Ντιπάρμετ στις ΗΠΑ και όπου αλλού χρειάζεται, απευθυνθήκαμε στα Ηνωμένα Έθνη και σίγουρα προχωρούμε για την γεώτρηση στο "Οικόπεδο 12"».

      Αυτή, σύμφωνα με την εφημερίδα ο «Φιλελεύθερος», ήταν η απάντηση με τα πολλαπλά μηνύματα που έδωσε ο εκπρόσωπος της Noble Energy, σε ερώτηση που του τέθηκε κατά την παρουσίαση των σχεδιασμών της εταιρείας στην περιοχή της Κύπρου, που οργανώθηκε από τον Κυπρο-αμερικανικό Επιχειρηματικό Σύνδεσμο και το Κυπριακό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

      Η εταιρεία θα κάνει γεωτρήσεις για εντοπισμό υδρογονανθράκων και οι εργασίες εκτιμάται ότι θα διαρκέσουν περίπου τέσσερις μήνες.

     Παρών ήταν και ο επιτετραμμένος της Πρεσβείας των ΗΠΑ στη Λευκωσία ο οποίος επιβεβαίωσε ότι το γεωτρύπανο ξεκινά το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα.

     Σύμφωνα με το δημοσίευμα, σε διαδοχικά «προγεύματα εργασίας» στην πρεσβεία των ΗΠΑ, το θέμα συζητήθηκε και ενημερώθηκαν αρχηγοί και υψηλόβαθμα στελέχη κομμάτων και άλλοι παράγοντες της Κύπρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


MESradio 92fm

MESradio 92fm
kioski.live
http://iconj.com/download.php?d=3&file=3wjbe1j2vv

KioSki.net.world

KiosKi.metatropes