Follow ..::kioSki news::..

Follow kioskinews on Twitter

Δευτέρα 25 Απριλίου 2011

Δύο νεκροί και έξι τραυματίες από τα βεγγαλικά

Οι απώλειες του Πάσχα

    Δυο νεκροί και τουλάχιστον έξι τραυματίες, δυο εκ των οποίων παιδιά, είναι ο απολογισμός από την κατασκευή και χρήση βεγγαλικών κατά τη Μεγάλη Εβδομάδα.
    Το απόγευμα του Μεγάλου Σαββάτου στο Μανδρικό Ρόδου έχασαν την ζωή τους ένας 39χρονος και ένας 30χρονος, ενώ κατασκεύαζαν βαρελότα σε ισόγειο αποθηκευτικό χώρο.
    Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία» νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση από τα ξημερώματα της Κυριακής του Πάσχα ένα 7χρονο παιδί το οποίο έχασε το αριστερό του μάτι από κροτίδα λίγο μετά την Ανάσταση στη Δροσιά Χαλκίδας.
    Στην περιοχή Γαζίου στο Ηράκλειο Κρήτης ένας 11χρονος τραυματίστηκε ελαφρά από χρήση βεγγαλικών τα οποία πυροδότησε μαζί με μια 12χρονη το απόγευμα του Μεγάλου Σαββάτου. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν την 34χρονη μητέρα τους κοριτσιού, που είχε πάρει κρυφά τα βεγγαλικά, κατηγορούμενη για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.
    Τη Μεγάλη Τετάρτη τέσσερα άτομα τραυματίστηκαν, ένα εκ των οποίων σοβαρά, μετά από έκρηξη σε εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο στην περιοχή Αγία Τριάδα Καλαμάτας όπου κατασκεύαζαν αυτοσχέδιες κροτίδες.

newsbeast

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


MESradio 92fm

MESradio 92fm
kioski.live
http://iconj.com/download.php?d=3&file=3wjbe1j2vv

KioSki.net.world

KiosKi.metatropes