Follow ..::kioSki news::..

Follow kioskinews on Twitter

Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

ΕΙΔΗΣΗ ΣΟΚ: Αποβλήθηκε για σεξουαλική κακοποίηση συμμαθητή του!

      Σάλο έχει προκαλέσει στα Καμένα Βούρλα ένα πρωτοφανές επεισόδιο μεταξύ μαθητών του τοπικού Λυκείου, το οποίο μάλιστα φέρεται να βιντεοσκοπήθηκε με κινητό τηλέφωνο και να αναρτήθηκε στο διαδίκτυο. Σύμφωνα με τα στοιχεία που αποκάλυψε ιστοσελίδα της περιοχής, ένας μαθητής αλβανικής καταγωγής τιμωρήθηκε με πενθήμερη αποβολή, επειδή παρενόχλησε… σεξουαλικά έναν Έλληνα συμμαθητή του!
     Το απίστευτο περιστατικό λέγεται ότι έγινε σε αίθουσα του σχολείου μετά από έναν σχολικό περίπατο και μετείχαν ως θεατές και άλλοι μαθητές, τόσο Έλληνες όσο και αλλοδαποί, οι οποίοι όμως δεν έχουν τιμωρηθεί από τον σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων! Η οικογένεια του αλλοδαπού μαθητή κάνει λόγο για «στημένη» υπόθεση και υποστηρίζει ότι απλώς ο ανήλικος μαθητής προσποιήθηκε σημειολογικά την… σεξουαλική πράξη, στα πλαίσια μιας αντιπαλότητας που υπάρχει μεταξύ ομάδων μαθητών! Αμφισβητούν, μάλιστα, την ύπαρξη του βίντεο.
     Πράγματι, στο συγκεκριμένο σχολείο υπάρχουν αντιπαλότητες μεταξύ μαθητών, αλλά τέτοιες καταστάσεις παρατηρούνται σε όλα σχεδόν τα σχολεία. Πάντως, η τοπική κοινωνία θεωρεί ιδιαίτερα σοβαρό το θέμα και επισημαίνει ότι, αν πράγματι συνέβη κάτι τέτοιο, οι εκπαιδευτικοί όφειλαν να ενημερώσουν και τις αρμόδιες δικαστικές αρχές, πράγμα που δεν έχει γίνει ακόμη. Το ζήτημα αναμένεται να απασχολήσει και το Δημοτικό Συμβούλιο στην προσεχή του συνεδρίαση.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


MESradio 92fm

MESradio 92fm
kioski.live
http://iconj.com/download.php?d=3&file=3wjbe1j2vv

KioSki.net.world

KiosKi.metatropes