Follow ..::kioSki news::..

Follow kioskinews on Twitter

Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2016

Ανησυχία για το μέλλον του MEGA-ALPHA-STAR-EPSILON

Το τηλεοπτικό τοπίο αλλάζει. Οι συχνότητες που νομιμοποιούνται είναι αυτή του ANT1 & του ΣΚΑΙ. Αναμένουμε να δούμε αν θα έχουμε συνεργασίες των άλλων δύο κατόχων τηλεοπτικών αδειών (του κύριου Καλογρίτσα και του κύριου Μαρινάκη) με κάποιον ήδη υπάρχων τηλεοπτικό σταθμό ή θα έχουμε δύο νέα τηλεοπτικά δίκτυα.

Όπως και να έχει τα κανάλια που ήδη υπάρχουν και δεν κατάφεραν να πάρουν μια από 4 άδειες είναι το «καράβι που παλεύει με τα κύματα των χρεών» (MEGA), το κανάλι της Κάτζας (ALPHA), το κανάλι των ξένων ταινιών/σειρών (STAR) και το ΝΕΟ κανάλι που έχει τις περισσότερες live εκπομπές από κάθε άλλο κανάλι και προσπαθεί να γίνει συνήθεια ακόμα και με την παραγωγή νέας Ελληνικής σειράς το (EPSILON). Πανελλήνιας εμβέλειας είναι και το (Μακεδονία TV) του ομίλου ANT1 και το ΑΡΤ του Καρατζαφέρη.

Καλογρίτσας και Μαρινάκης θα ενδιαφερθούν άραγε για κάποιο «έτοιμο» κανάλι ή θα προβούν σε δημιουργία νέου; 

Θα δοθούν θεματικές άδειες πανελλήνιας εμβέλειας;

Τι θα γίνει με τις περιφερειακές;


Οι εργαζόμενοι πάντως των τηλεοπτικών δικτύων που δεν πήραν άδεια, είναι ανήσυχοι αλλά διατηρούν την ψυχραιμία τους περιμένοντας πρώτα τις εξελίξεις, και να οριστικοποιηθεί το θέμα με όλες τις άδειες που θα δώσει η κυβέρνηση (Πανελλήνιας εμβέλειας Πανθεματικές- Πανελλήνιας εμβέλειας θεματικές και τέλος περιφερειακές),  για να δουν πως θα κινηθούν.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


MESradio 92fm

MESradio 92fm
kioski.live
http://iconj.com/download.php?d=3&file=3wjbe1j2vv

KioSki.net.world

KiosKi.metatropes