Follow ..::kioSki news::..

Follow kioskinews on Twitter

Κυριακή 26 Ιουνίου 2016

Με άνεση κάθεται στο θρόνο της η Τατιάνα Στεφανίδου και το “Tatiana Live”

Η Τατιάνα Στεφανίδου πρώτη σε τηλεθέαση – Ξεπέρασε στο σύνολο της εβδομάδας για άλλη μια φορά την Ελένη Μενεγάκη.

Ακόμα μια εβδομάδα όπου η Τατιάνα Στεφανίδου κόβει πρώτη το νήμα της τηλεθέασης στη μεσημεριανή ζώνη.

Ο μέσος όρος της εκπομπής Tatiana Live στο Epsilon άγγιξε το 16,2% στο σύνολο, ενώ η Ελένη Μενεγάκη στη τηλεόραση του  Alpha άγγιξε το 15,7%.

Η χαμηλότερη πτήση που είχε η εκπομπή της Τατιάνας για αυτή την εβδομάδα ήταν 14,5% (αν μπορεί να θεωρηθεί χαμηλό για τη συγκεκριμένη ζώνη), αντίθετα το υψηλότερο ποσοστό που σημείωσε ήταν το 18%, ενώ υπήρχε και τέταρτο που άγγιξε το 29%.

Η τηλεοπτική σεζόν φτάνει στο τέλος της. Η επιλογή  της υπέρλαμπρης παρουσιάστριας να αλλάξει τηλεοπτική στέγη, από ένα μεγάλο κανάλι σε ένα νέο που προσπαθεί να κερδίσει, ημέρα με την ημέρα τους τηλεθεατές φαίνετε να πέτυχε. Η Τατιάνα Στεφανίδου...
δικαιώνεται με την επιλογή της στη φετινή θεματολογία της εκπομπής που επέλεξε, καθώς το κοινό την παρακολουθεί από την πρώτη στιγμή με αμείωτο το ενδιαφέρον και αυτό φαίνεται και από τα νούμερα τηλεθέασης που δεν έπεσαν όλη τη σεζόν σε μονοψήφιο αριθμό, αλλά αντιθέτως κράτησε κεφάλι σε μια σκληρή τηλεοπτική ζώνη με πολλές ζωντανές εκπομπές απέναντι της.



Να επισημάνουμε ότι τη Δευτέρα 20 Ιουνίου η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στον Alpha δεν μεταδόθηκε λόγω Αγίου Πνεύματος (Αργία και για κάποιες εκπομπές στο τηλεοπτικό σκηνικό). Επιπλέον οι δύο εκπομπές δεν προβάλλονται την ίδια ώρα το μεσημέρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


MESradio 92fm

MESradio 92fm
kioski.live
http://iconj.com/download.php?d=3&file=3wjbe1j2vv

KioSki.net.world

KiosKi.metatropes