Follow ..::kioSki news::..

Follow kioskinews on Twitter

Δευτέρα 4 Απριλίου 2016

Έκαναν σεξ και τους έβλεπε όλος ο κόσμος σε live streaming (ΒΙΝΤΕΟ)


Public SEΧ: Σάλος στο διαδίκτυο!

Επέλεξαν μια ερημική τοποθεσία στην κορυφή ενός λόφου για τις ερωτικές τους περιπτύξεις αλλά δεν παρατήρησαν την κάμερα που υπήρχε στο σημείο. Δεν μπορούσαν να φανταστούν πως θα τους έβλεπαν σε όλο τον κόσμο μέσω live streaming.

Οι περιπτύξεις τους δεν άργησαν να γίνουν viral στο ίντερνετ, καθώς η κάμερα στον λόφο Morro do Agudo μετέδιδε σε live streaming αλεξιπτωτιστές για τους λάτρεις του αθλήματος. Εκείνη την ημέρα όμως όλα τα βλέμματα επικεντρώθηκαν στο ζευγάρι που έκανε σεξ σε κοινή θέα.

Πολλοί ήταν εκείνοι που έστειλαν μηνύματα και τηλεφώνησαν στις αρχές, με αποτέλεσμα η αστυνομία της Tangara, στη νότια Βραζιλία να στείλει ένα περιπολικό στο σημείο. Βρήκαν το ζευγάρι και ενημέρωσαν τον 21χρονο και τη 15χρονη πως τους κατέγραφε κάμερα που μετέδιδε σε live streaming τις ερωτικές τους περιπτύξεις.


ΔΕΣ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ:




"Οι δύο αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο βρήκαν το ζευγάρι γυμνό να κάνει σεξ πάνω σε ένα άσπρο σεντόνι. Τους ζητήθηκε να σταματήσουν και το έκαναν αμέσως για να τους μεταφέρουν στο τμήμα", σημείωσε ο αρχηγός της αστυνομίας Cesar Luiz Danuns. Επειδή η κοπέλα ήταν ανήλικη, οι αστυνομικοί ενημέρωσαν τις κοινωνικές υπηρεσίες που με τη σειρά τους ενημέρωσαν τη μητέρα της.







Πηγή: dailymailnewsit 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


MESradio 92fm

MESradio 92fm
kioski.live
http://iconj.com/download.php?d=3&file=3wjbe1j2vv

KioSki.net.world

KiosKi.metatropes