Follow ..::kioSki news::..

Follow kioskinews on Twitter

Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

Απεργία Πείνας για το ΤΕΙ Μεσολογγίου


«Οι Μαύρες σημαίες και η απεργία πείνας είναι μόνο η Αρχή - θα φτάσουμε στα Άκρα»

     Ένα από τα καλύτερα Τεχνολογικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα ολόκληρης της Χώρας μας, και μάλιστα το ΤΡΙΤΟ αξιολογημένο ίδρυμα της Ελλάδας υποβαθμίζεται σύμφωνα με το σχέδιο «ΑΘΗΝΑ».
       Το ΤΕΙ και οι φοιτητές, Ο Δήμος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου και όλοι οι κάτοικοι δίνουν τον δικό τους σκληρό αγώνα, με συντονισμένες και μαζικές κινητοποιήσεις.
     Νωρίτερα πραγματοποιήθηκε μεγάλη πορεία από φοιτητές, καθηγητές και υφιστάμενων προσώπων του ΑΤΕΙ  Μεσολογγίου. Η Πορεία κατέληξε στο κτίριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αιτωλίας, για ένδειξη διαμαρτυρίας για τα χθεσινά βίαια επεισόδια έξω από το ξενοδοχείο «ΘΕΟΞΕΝΙΑ» κατά την ομιλία του Αν.ΥΠ. Υγείας Μάριου Σαλμά.
     Σήμερα, στις 12 το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση έξω από την Πινακοθήκη της Πόλεως, καθώς σηματοδότησε και την έναρξη της απεργίας Πείνας από τον Δήμαρχο της Πόλης Παναγιώτη Κατσούλη, του καθηγητή Φώτη Τσιφοπανόπουλου και της διοικητικής υπαλλήλου του ΤΕΙ Μεσολογγίου Παναγιώτας Μούτσιου-Νικολοπούλου.


ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΙΕΡΑΣ ΠΟΛΕΩΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΑΘΗΝΑ

Συνεχίζουμε και εντείνουμε τον αγώνα μας μέχρι την τελική δικαίωση

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ «ΑΘΗΝΑ»

ΓΙΑ ΙΣΧΥΡΟ – ΑΥΤΟΝΟΜΟ ΤΕΙ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

1. Από αύριο Σάββατο 9 Μαρτίου, «Το Μεσολόγγι υψώνει μαύρη σημαία». Σε κάθε δημόσιο κτίριο, δημοτική υπηρεσία καθώς και στα καταστήματα της πόλης, υψώνεται «η Σημαία της Αδικίας και της Ασέβειας» προς την πόλη και τους πολίτες της.

2. Την Κυριακή 10 Μαρτίου, στις 11πμ, προχωράμε στο κλείσιμο του εθνικού δρόμου, στον κόμβο της Ναυπάκτου, σε συνεργασία με το Δήμο Ναυπάκτου.

3. Τη Δευτέρα 11 Μαρτίου ξεκινάμε ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ στο Μουσείο – Πινακοθήκη, στην κεντρική πλατεία της πόλης. Συμμετέχουμε και στηρίζουμε όλες τις αγωνιστικές κινητοποιήσεις των φοιτητών.

4. Ο Δήμος και οι φορείς της πόλης δεν συμμετέχουμε στον εορτασμό της 25ης Μαρτίου. Στο χώρο των επισήμων θα υπάρχει μόνο το πανό της διαμαρτυρίας μας.

5. Στις φετινές Εορτές Εξόδου δεν θα προσκληθεί και δεν θα παραστεί πολιτειακός παράγων καθώς και εκπρόσωπος της ελληνικής κυβέρνησης.

6. Αποστέλλεται επιστολή καταγγελίας της κυβέρνησης, προς όλες τις Πρεσβείες των ξένων κρατών που εκπροσωπούνται στις Εορτές Εξόδου.

7. Αποστέλλεται επιστολή καταγγελίας της κυβέρνησης, προς όλες τις πόλεις του παγκόσμιου δικτύου «ΠΟΛΕΩΝ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ», που θα φιλοξενήσουμε το προσεχή Οκτώβριο στην πόλη μας.

8. Καλούμε τους Αιτωλοακαρνάνες Βουλευτές της κυβερνητικής πλειοψηφίας, εφόσον το σχέδιο «ΑΘΗΝΑ» γίνει νόμος του κράτους με όσα αναφέρονται σε αυτό για τα εκπαιδευτικά ιδρύματα του νομού μας και ειδικότερα για το ΤΕΙ Μεσολογγίου, να άρουν την εμπιστοσύνη τους προς την κυβέρνηση. Σε διαφορετική περίπτωση κηρύσσονται ανεπιθύμητοι στο Δήμο Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου.

9. Ζητάμε άμεσα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας και τον Πρωθυπουργό της χώρας.

Καλούμε κάθε πολίτη να συμμετάσχει και να στηρίξει ενεργά την απόφαση μας.

Δεν αγωνιζόμαστε μόνο για την ύπαρξη του ΤΕΙ Μεσολογγίου.

ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ενάντια στο ΑΔΙΚΟ

Για το ΣΕΒΑΣΜΟ και την ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


MESradio 92fm

MESradio 92fm
kioski.live
http://iconj.com/download.php?d=3&file=3wjbe1j2vv

KioSki.net.world

KiosKi.metatropes