Follow ..::kioSki news::..

Follow kioskinews on Twitter

Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

«Την Κυριακή τρομοκρατήστε τους τρομοκράτες»


Α. Τσίπρας: Ο λαός θα γυρίσει την πλάτη στα κόμματα της μνημονιακής χρεοκοπίας

     «Την Κυριακή τρομοκρατήστε τους τρομοκράτες» ήταν ένα από τα μηνύματα που έστειλε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας αυτή την ώρα στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του κόμματός του στην Ομόνοια.

     «Τα μηνύματα που παίρνουμε απ’ άκρη σ’ άκρη σε όλη την Ελλάδα είναι ότι ο λαός μας δεν φοβήθηκε τους φοβισμένους και τους ενόχους. Δεν λύγισε ο λαός μας δεν τους παρέδωσε την αξιοπρέπειά του», ανέφερε κατά την προεκλογική του ομιλία ο κ. Τσίπρας, προσθέτοντας ότι ο λαός «θα γυρίσει τα πλάτη του στα δύο κόμματα μέχρι χθες εξουσίας και σήμερα μνημονιακής χρεοκοπίας».

     «Τη Δευτέρα αρχίζει μια νέα εποχή. Η εποχή των μεγάλων αλλαγών και των μεγάλων μεταρρυθμίσεων. Τη Δευτέρα γίνεται οριστικά παρελθόν το χρεοκοπημένο Μνημόνιο», τόνισε ο κ. Τσίπρας και συμπλήρωσε «Τη Δευτέρα αρχίζει η νέα εποχή της ανάπτυξης και της κοινωνικής αλληλεγγύης. Και στέλνουμε ένα ξεκάθαρο μήνυμα και στους απανταχού κερδοσκόπους. Τη Δευτέρα μην ποντάρετε τα λεφτά σας στην έξοδο της Ελλάδας από την Ευρωζώνη. Εσείς θα χάσετε».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι δεν θα συμμετάσχει σε καμία κυβέρνηση που θα μεταλλάξει την αντιμνημονιακή ψήφο του λαού σε μνημονιακή πολιτική. «Δεν υπάρχει οικουμενική του Μνημονίου. Με τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ. Δεν υπάρχει ούτε ως δήθεν κυβέρνηση εθνικής συνεννόησης, εθνικής ενότητας ή εθνικής συνευθύνης. Δηλαδή, κυβέρνηση εθνικής συνενοχής. Κολυμβήθρα του Σιλωάμ για τους υπεύθυνους και υπόλογους για το σημερινό κατάντημα της Ελλάδας».

Ο Αλέξης Τσίπρας ισχυρίστηκε και πάλι ότι θα καταγγείλει το μνημόνιο αλλά λέει ναι στο ευρώ με ένα Εθνικό Σχέδιο Ανόρθωσης, που θα ανασυγκροτήσει την οικονομία και προστατέψει το λαό από τη χρεοκοπία.

Εκτός από την παραμονή στο ευρώ ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έσπευσε να εγγυηθεί και την σταθερότητα και την ασφάλεια «Μόνον ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ εγγυάται την πολιτική, οικονομική και κοινωνική σταθερότητα της χώρας. Την ασφάλεια του Έλληνα πολίτη».

Και επιπρόσθετα εγγυήθηκε και τις καταθέσεις των πολιτών λέγοντας «Μόνον ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ εγγυάται τις καταθέσεις του ελληνικού λαού. Γιατί θα απαλλάξει τον τόπο από το Μνημόνιο. Που εξανέμισε τις καταθέσεις του μισθωτού και του συνταξιούχου. Γιατί τους ανάγκασε να χρησιμοποιούν την αποταμίευση μιας ζωής για την καθημερινή επιβίωση. Εμείς δύναμη σταθερότητας και υπευθυνότητας, ερχόμαστε για να εγγυηθούμε τις καταθέσεις και το μόχθο της ζωής του απλού πολίτη».

Από τις εγγυήσεις του κ. Τσίπρα δεν έλειψε και η εξάρθρωση της διαφθοράς και της διαπλοκής. «Μόνον ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ εγγυάται το τέλος της διαφθοράς και της διαπλοκής. Γιατί εμείς δεν είμαστε συστατικό στοιχείο του παλιού πολιτικού συστήματος. Που τράφηκε από τη διαφθορά και έθρεψε τη διαπλοκή. Γι’ αυτό εμείς εγγυόμαστε τη διαφάνεια, την αξιοκρατία και το κράτος δικαίου. Γιατί αυτό είναι το οξυγόνο μας στην ασφυξία που θέλει να μας προκαλέσει η διαπλοκή».

Τέλος ο κ. Τσίπρας κάλεσε τους πολίτες να ψηφίσουν την Κυριακή ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ.

«Ο λαός ανοίγει το κεφάλαιο της νέας μεταπολίτευσης στην Ιστορία της Ελλάδας. Τη Δευτέρα σχηματίζουμε κυβέρνηση όλων των Ελλήνων», κατέληξε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


MESradio 92fm

MESradio 92fm
kioski.live
http://iconj.com/download.php?d=3&file=3wjbe1j2vv

KioSki.net.world

KiosKi.metatropes