Follow ..::kioSki news::..

Follow kioskinews on Twitter

Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

ΒΡΕΘΗΚΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ


ΜΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΕΞΠΡΕΣ Η ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ
Συμφώνησαν σε Παπαδήμο - Στο Προεδρικό Μέγαρο ο νέος πρωθυπουργός

Με την οριστικοποίηση της επιλογής του Λουκά Παπαδήμου ως πρωθυπουργού της νέας κυβέρνησης εθνικής ενότητας ολοκληρώθηκε πριν από λίγο το συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών.
Συμφώνησαν σε Παπαδήμο - Στο Προεδρικό Μέγαρο ο νέος πρωθυπουργός

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Λουκάς Παπαδήμος κλήθηκε στα μέσα της σύσκεψης από τους πολιτικούς αρχηγούς να μεταβεί στο Προεδρικό Μέγαρο όπου και έφτασε στις 12.00 το μεσημέρι.

Κάντε κάτι

Πως θα μας αντιμετώπιζαν άραγε τώρα οι τρανοί πρόγονοί μας; Ο Σωκράτης πέθανε πίνοντας το κώνειο , δεν αντιστάθηκε στην απόφαση του κράτους।Το κράτος μας εξαντλεί σε καθημερινή βάση πλέον και μας βασανίζει μέχρι θανάτου।Ζούμε με μία υποτιθέμενη δημοκρατία ως αρχή । Για ποιά Δημοκρατία μας μιλούν ; Η δημοκρατία μας έχει συγκρουστεί με πολλά παγόβουνα, βούλιαξε σαν άλλος Τιτανικός όμως εμείς δεν το παραδεχόμαστε απλά το αποκαλούμε " ελεγχόμενη χρεωκοπία"। Ελεγχόμενη;;;;;

Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

Ή τα βρίσκετε ή βγαίνετε από το ευρώ!


Τελεσίγραφο από την Ε.Ε. - Δραματική συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου

Κρίσιμες αναμένονται οι διαπραγματεύσεις για το σχηματισμό κυβέρνησης συνεργασίας στη διάρκεια του υπουργικού συμβουλίου. Ο πρόεδρος της Ν.Δ. Αντώνης Σαμαράς ζητάει παραίτηση Παπανδρέου ενώπιον του προέδρου της Δημοκρατίας και ταυτόχρονα δημιουργία κυβέρνησης εθνικής σωτηρίας.

Σε μία πρώτη αντίδραση μετά τις δηλώσεις του Αντώνη Σαμαρά, στελέχη του ΠΑΣΟΚ διαμηνύουν ότι αυτό που προέχει είναι να καταρτιστεί το σχέδιο ενεργειών και το πρόγραμμα της μεταβατικής κυβέρνησης. Μόλις υπάρξει σχετική συμφωνία, ο Παπανδρέου δεν θα παραμείνει πρωθυπουργός.

CNN: Έτοιμος να παραιτηθεί ο Παπανδρέου


Σε έκτακτη είδηση το αμερικανικό δίκτυο CNN αναφέρει ότι ο Γιώργος Παπανδρέου είναι έτοιμος να παραιτηθεί.

       Όπως αναφέρει, ο Έλληνας πρωθυπουργός θα ανακοινώσει την παραίτησή του μετά τις αποφάσεις για τον σχηματισμό νέας κυβέρνησης συνεργασίας.

Ο Γιώργος Παπανδρέου θα παραιτηθεί σήμερα, αναφέρει και  το Sky News το οποίο και επικαλείται πηγές από το ΠΑΣΟΚ.
«Ο Αντώνης Σαμαράς είπε ότι είναι πρόθυμος να βοηθήσει στο σχηματισμό κυβέρνησης συνεργασίας αλλά όχι μέχρι να παραιτηθεί ο Παπανδρέου» επισημαίνει το βρετανικό δίκτυο αναφερόμενο στην σημερινή συνάντηση Σαμαρά - Παπούλια.

MESradio 92fm

MESradio 92fm
kioski.live
http://iconj.com/download.php?d=3&file=3wjbe1j2vv

KioSki.net.world

KiosKi.metatropes