Follow ..::kioSki news::..

Follow kioskinews on Twitter

Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

Kαταγγελία του Δ.Σ. της Φ.Ε.Κ. για δημοσίευση ψευδών στοιχείων

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ της Φοιτητικής Ένωσης Κρητών (ΦΕΚ) της Αθήνας...

     Ως Δ.Σ. της Φ.Ε.Κ. θέλουμε να διαψεύσουμε επίσημα το κείμενο που κυκλοφόρησε σε διάφορα blogs το οποίο επιχειρούσε να συνδέσει τη Φοιτητική Ένωση Κρητών με συγκεκριμένο πολιτικό φορέα και να παρουσιάσει τις εκλογές ως πεδίο αντιπαράθεσης κομματικών παρατάξεων.
Η Φοιτητική Ένωση Κρητών, ο μεγαλύτερος σύλλογος Κρητών φοιτητών, από το 1943 μέχρι σήμερα ουδέποτε επέτρεψε σε μικροκομματικά συμφέροντα να διαβρώσουν τον παγκρήτιο, υπέρκομματικό χαρακτήρα της. Και αυτό δε θα γίνει επί των ημερών μας. Η Φ.Ε.Κ. ουδεμία σχέση έχει με οποιοδήποτε πολιτικό φορέα και οι εκλογές διεξήχθησαν από όλους τους υποψηφίους σε προσωπικό επίπεδο, χωρίς κομματικά αλισβερίσια.
     Το κείμενο που κυκλοφόρησε και μάλιστα ανώνυμα αποτελεί μια προβοκάτσια που επιδιώκει να κερδίσει εντυπώσεις και να πλήξει το σύλλογό μας. Αν ευσταθούν αυτά που αναφέρονται στο κείμενο, ο αρθρογράφος ας έχει το θάρρος της γνώμης να το κυκλοφορήσει επώνυμα, όπως επώνυμα το καταγγέλλουμε.
     Είναι επόμενο η προσπάθεια αναβάθμισης του συλλόγου, η οποία επικροτήθηκε στις εκλογές, να προκαλεί το φθόνο και πολλοί να θέλουν να υφαρπάξουν προσωπικά και κομματικά οφέλη από αυτήν. Όμως η βούληση για έργο του Δ.Σ. και όλων των μελών της Φ.Ε.Κ. ξεπερνά τις κακόβουλες ενέργειες όσων είναι κακεντρεχείς και μισαλλόδοξοι.

     Το νέο Δ.Σ. παρουσίασε ένα όραμα για μία Φ.Ε.Κ. μεγάλη και ισχυρή, μία Φ.Ε.Κ. με διεκδικητική δύναμη και σημαίνοντα ρόλο τόσο στη ζωή του Κρήτη φοιτητή όσο και στην εν γένει κοινωνικοπολιτική πραγματικότητα. Τέτοιες προσπάθειες δεν μας τρομάζουν και δεν μας σταματάνε. Συνεχίζουμε όλοι ενωμένοι να φτάσουμε τη Φ.Ε.Κ. ψηλά.

Το Δ.Σ. της Φ.Ε.Κ.




(Η καταγγελία, δημοσιεύεται αυτούσια και χωρίς δική μας παρέμβαση, όπως ακριβώς μας στάλθηκε αποκλειστικά από την Φ.Ε.Κ στο φερέγγυο blog kioskinews- ουδεμία ευθύνη φέρουμε για τυχών ενοχλήσεις σε οποιανδήποτε βαθμό- όσοι ενοχληθούν, παρακαλώ να επικοινωνήστε άμεσα)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


MESradio 92fm

MESradio 92fm
kioski.live
http://iconj.com/download.php?d=3&file=3wjbe1j2vv

KioSki.net.world

KiosKi.metatropes