Follow ..::kioSki news::..

Follow kioskinews on Twitter

Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

Μοντάζ οι φωτογραφίες του νεκρού Μπιν Λάντεν!?

 ΔΕΙΤΕ: Σύγκριση με παλαιότερες φωτογραφίες

    Απέσυραν τη φωτογραφία που είχαν μεταδώσει τα πακιστανικά δίκτυα και η οποία υποτίθεται πως απεικόνιζε τον Οσάμα Μπιν Λάντεν νεκρό, αναγνωρίζοντας πως ήταν πλαστή.

    Πολλά ιδιωτικά δίκτυα είχαν μεταδώσει τη φωτογραφία διευκρινίζοντας ωστόσο ότι δεν μπορούν να επιβεβαιώσουν ότι πρόκειται για τον αρχηγό της Αλ-Κάιντα, ο οποίος σκοτώθηκε τη νύχτα στη διάρκεια επιδρομής με ελικόπτερα των αμερικανικών ειδικών δυνάμεων στο Αμποταμπάντ, βορειοδυτικά του Ισλαμαμπάντ.

    «Ήταν πράγματι μια πλαστή φωτογραφία, είχε ήδη κυκλοφορήσει στο Ίντερνετ το 2009», εξήγησε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Ράνα Τζαουάντ ο επικεφαλής του γραφείου του Geo TV στο Ισλαμαμπάντ, του δημοφιλέστερου τηλεοπτικού δικτύου στο Πακιστάν. «Είχαμε επισημάνει, όταν την μεταδώσαμε, πως η αυθεντικότητά της δεν ήταν δυνατό προς το παρόν να επιβεβαιωθεί, στη συνέχεια ελέγξαμε και την αποσύραμε», τόνισε.

    Όλα τα άλλα δίκτυα εξαφάνισαν επίσης από τις οθόνες τους τη φωτογραφία, η οποία έδειχνε το ματωμένο και εν μέρει παραμορφωμένο πρόσωπο ενός άνδρα με πυκνά μαύρα γένια.

Δείτε παλαιότερες φωτογραφίες και αυτή που κυκλοφόρησε σήμερα









newsbeast

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


MESradio 92fm

MESradio 92fm
kioski.live
http://iconj.com/download.php?d=3&file=3wjbe1j2vv

KioSki.net.world

KiosKi.metatropes