Follow ..::kioSki news::..

Follow kioskinews on Twitter

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017

Στο Στίβεν Κουκ ανήκει τελικά ο σκελετός που βρέθηκε μέσα σε πηγάδι της Κρήτης

EKTAKTH ΕΙΔΗΣΗ: Ο νεαρός βρετανός Στίβεν Κουκ, εξαφανίστηκε το 2005 κατά τη διάρκεια των διακοπών του στα Μάλια.

Μετά από 11 χρόνια λύνεται το μυστήριο της εξαφάνισης. 

Σύμφωνα με την εκπομπή TatianaLIVE και τις αποκλειστικές πληροφορίες του Δημοσιογράφου Δημήτρη Μαυροκεφαλίδη με το ρεπορτάζ του οποίου οδηγήθηκαν όλα τα δεδομένα στον για 11 χρόνια αγνοούμενο Βρετανό, πριν από λίγο, επιβεβαιώνεται από τη Μεγάλη Βρετανία και συγκεκριμένα από τον αδερφό του Στίβεν Κουκ, ότι τα δείγματα DNA έδειξαν πως ο σκελετός ανήκει στον 20χρονο. Μάλιστα, μετά τα δυσάρεστα νέα, ο αδερφός του 20χρονου έκανε ανάρτηση σε κλειστή ομάδα στο Facebook, στην οποία αναφέρει ότι «μετά από 11 χρόνια, ο αδερφός επιστρέφει τελικά στο σπίτι του».

Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2017

Αυτό το μαγευτικό χωριό δε βρίσκεται στην Ελβετία! Και όμως είναι στην Ελλάδα!

Βοβούσα – Ανατολικό Ζαγόρι. Θα μπορούσε να είναι ένα χωριό στην Ελβετία! [BINTEO]

Όλη η μαγεία αποτυπωμένη σε ένα συγκλονιστικό βίντεο από το Epirusgate με τίτλο "ΒΟΒΟΥΣΑ-Κρυμμένη στη σκιά των αιώνιων κορυφών της Πίνδου" 

Και όμως η Βοβούσα είναι χωριό του Ανατολικού Ζαγορίου στο νομό Ιωαννίνων της Ηπείρου. Βρίσκεται περίπου 75 χλμ. βόρειο-ανατολικά της πόλης των Ιωαννίνων. 

Οι μόνιμοι κάτοικοι του χωριού είναι λιγοστοί οι οποίοι ασχολούνται με την υλοτομία και τον τουρισμό, σε αντίθεση με τους καλοκαιρινούς μήνες που σφύζει από ζωή από ντόπιους που επισκέπτονται τον τόπο τους και από μεγάλο πλήθος τουριστών που αγαπάνε τη φύση, την πεζοπορία, τις εκδρομές, το canoe kayak και το rafting. Είναι το μοναδικό χωριό που συναντάμε στον ελλαδικό χώρο όπου το χωρίζει στη μέση ποταμός και το ενώνει ένα μονότοξο και εντυπωσιακό γεφύρι με ξύλινα κιγκλιδώματα για την προστασία των ανθρώπων που θέλουν να το διασχίσουν. Το

Ανάρπαστα τα εισιτήρια για τη θεατρική παράσταση The Curing room

Προλάβετε! Sold out γίνονται σιγά - σιγά οι παραστάσεις, ενώ αν θες να κλείσεις πρέπει να βιαστείς και να κάνεις υπομονή για μία με δύο εβδομάδες μετά.

Η άκρως ακατάλληλη θεατρική παράσταση που για πρώτη φορά έρχεται στην Ελλάδα στον Πολυχώρο Vault Theatre Plus στον Βοτανικό, σε σκηνοθεσία του Δημήτρη Καρατζιά και μετάφραση Αντώνη Γαλέου, τοποθετείτε στην Άνοιξη του 1944 κάπου στη Νότια Πολωνία.

Η σκηνή του θεάτρου μετατρέπετε σε ένα κελάρι ενός άδειου Μοναστηρίου, στο οποίο έχουν αιχμαλωτίσει τα Ναζιστικά στρατεύματα 7 άνδρες από διμοιρία Ρώσων στρατιωτών. Τους κλειδώνουν γυμνούς, χωρίς φαγητό και νερό. Οι ήρωες του δραματικού θεατρικού έργου εκφράζουν την ελπίδα τους για τη σωτηρία τους αλλά δεν αργεί ο εγκλεισμός, η πείνα, η δίψα, και το ένστικτο της επιβίωσης γρήγορα να τους οδηγήσει στα άκρα. Η ένταση, ο θυμός, η άρνηση, ο φόβος, η απόγνωση και η υπέρβαση των ηθικών ορίων ανεβάζουν την αδρεναλίνη και η παράσταση μπορεί δικαίως να θωρείτε μία από τις καλύτερες της φετινής σεζόν αν συνυπολογίσουμε και το ταλέντο που διαθέτουν και οι 7 ηθοποιοί και μεταφέρουν στους θεατές, με τις συγκλονιστικές ερμηνείες τους, τις καταστάσεις που βιώνουν.


Όλοι οι ηθοποιοί εμφανίζονται γυμνοί πάνω στη σκηνή

MESradio 92fm

MESradio 92fm
kioski.live
http://iconj.com/download.php?d=3&file=3wjbe1j2vv

KioSki.net.world

KiosKi.metatropes