Follow ..::kioSki news::..

Follow kioskinews on Twitter

Κυριακή 26 Αυγούστου 2012

ΑΤΕΙ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ- 7η θέση στα ΑΤΕΙ και 26η στα ΑΤΕΙ+ΑΕΙ - Πάνω από το Πάντειο Πανεπιστήμιο...


Το AΤΕΙ Μεσολογγίου σε ΆΝΟΔΟ
     Το Δίκτυο Πολιτικών Ανώτατης Εκπαίδευσης (Συνεργασία καθηγητών Πανεπιστημίου Πάτρας, Αιγαίου και Πελοποννήσου), δημοσιοποίησε πρόσφατα μελέτη του στην οποία παρουσιάζεται η κατάταξη 20.372 Ιδρυμάτων όλου του κόσμου
      Η μελέτη αυτή έγινε με βάση την παγκόσμια ταξινόμηση world ranking universities, που έχουν δημιουργήσει ερευνητές του δημόσιου Ισπανικού Κέντρου Επιστημονικών Ερευνών- CSIC.
Συμφωνά με αυτή την έρευνα το ΤΕΙ Μεσολογγίου καταλαμβάνει την 26η θέση ανάμεσα σε όλα τα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας, την 7η θέση ανάμεσα στα ΤΕΙ και την 3635η θέση στην παγκόσμια κατάταξη.
      Το ΤΕΙ Μεσολογγίου βρίσκεται πάνω από το Πάντειο Πανεπιστήμιο, το ΤΕΙ Πατρών, την Σχολή Ευελπίδων, το Πανεπιστήμιο Στερεάς Ελλάδας κ.α. , ενώ είναι από τα λίγα ελληνικά εκπαιδευτικά ιδρύματα που σημειώνουν άνοδο στην παγκόσμια κατάταξη σε σχέση με το 2011 (922 θέσεις).

Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012

SOS Εκπέμπει ο πιο Ελεύθερος Ρ/Σ της Ελλάδος!


Τεράστιος κίνδυνος να σταματήσει να εκπέμπει στα Ερτζιανά!

     Σοκ έχει προκαλέσει τα τελευταία εικοσιτετράωρα η ανακοίνωση – έκλυση του ΔΣ του Ρ/Σ Μεσολογγίου 92 Fm,σε όλους τους ακροατές, υποστηρικτές, και απανταχού ανθρώπους με συνείδηση, να βοηθήσουν να επιβιώσει ο Ιστορικός Σταθμός της Ι.Π.Μεσολογγίου, αλλά και της Ελλάδας, καθώς μετράει 52 χρόνια ζωής, από το 1960.       

     Η ανακοίνωση της άσχημης οικονομικής κατάστασης του Ραδιοφώνου στην επίσημη ιστοσελίδα του σταθμού, έχει προκαλέσει την συγκίνηση της κοινής γνώμης στην τοπική κοινωνία του Μεσολογγίου για την ανθρώπινη, και ειλικρινή στάση που κρατάει το Δ/Σ, ενημερώνοντας και καλώντας για βοήθεια, αλλά και τον αγώνα που δίνει για να κρατήσει στην ζωή, την μόνη Φωνή που έχει απομείνει στην πόλη.

Στο Μουσείο της Ακρόπολης το κύπελλο του Σπύρου Λούη


Θα φιλοξενείται στην είσοδο του για ένα χρόνο

     Τέσσερις μήνες μετά την απόκτηση του Ασημένιου Κυπέλλου του Σπύρου Λούη σε δημοπρασία, το Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» εκπληρώνει τη δέσμευσή του να παρουσιάσει το Κύπελλο στο ευρύ κοινό, ανακοινώνοντας την έκθεσή του στο νέο Μουσείο της Ακρόπολης από τις 28 Αυγούστου και για ένα χρόνο.

     Έμπνευση του Γάλλου φιλόλογου και φιλέλληνα Μισέλ Μπρεάλ, το Ασημένιο Κύπελλο που απονεμήθηκε στον Μαραθωνιονίκη Σπύρο Λούη κατά τους πρώτους Σύγχρονους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1896 της Αθήνας, θα φιλοξενείται για ένα χρόνο στην είσοδο του Μουσείου της Ακρόπολης, και θα πλαισιώνεται από οπτικοακουστικό, καθώς και έντυπο ενημερωτικό υλικό.

Σαν σήμερα


Tα σημαντικότερα γεγονότα της 23ης Αυγούστου στο newsbeast.gr

1617: Δίνεται στην κυκλοφορία ο πρώτος μονόδρομος στο Λονδίνο. 

1817: Σεισμός 6,5 Ρίχτερ στο Αίγιο σκοτώνει 65 άτομα.

1833: Καταργείται η δουλεία στις αποικίες της Βρετανίας. 

1910: Ανακοινώνεται η ίδρυση του νέου κόμματος του Ελευθέριου Βενιζέλου, με το όνομα «Κόμμα των Φιλελευθέρων». 

1923: Αρχίζει η εκκένωση της Κωνσταντινούπολης από τα συμμαχικά στρατεύματα, μετά την επικύρωση της Συνθήκης της Λοζάννης από την Εθνοσυνέλευση της Άγκυρας. Επίσης, αρχίζει η εκκένωση των νησιών Ίμβρου και Τενέδου. 

Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012

Αυτός είναι ο 21χρονος δράστης της Πάρου


Κανένα ελαφρυντικό δεν του έδωσε ο εισαγγελέας

     Ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε πλήρη ψυχική ηρεμία καθώς και για βιασμό και ληστεία με ιδιαίτερη σκληρότητα άσκησε ο εισαγγελέας στον 21χρονο Πακιστανό και του έδωσε προθεσμία να απολογηθεί στον ανακριτή αύριο στις 11 το πρωί.

Ο 21χρονος, ο οποίος συνελήφθη στον Πειραιά, ανέφερε ότι είδε την άτυχη κοπέλα να κάθεται στα βράχια και να ακούει μουσική. Την αιφνιδίασε για να της κλέψει το κινητό τηλέφωνο. Η 15χρονη αντιστάθηκε και εκείνος της χτύπησε το κεφάλι στα βράχια. Η μικρή εξακολούθησε να αντιστέκεται, εξαγριώνοντας τον δράστη, ο οποίος άρχισε να τη χτυπά με περισσότερη μανία. Όταν η κοπέλα έχασε τις αισθήσεις της από τα χτυπήματα, ο 21χρονος φέρεται να ασέλγησε πάνω της.

     Η κατάσταση της 15χρονης είναι κρίσιμη, αλλά σταθερή και παραμένει διασωληνωμένη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Αττικού Νοσοκομείου.

Σάββατο 4 Αυγούστου 2012

Πεδίο μάχης το Αιτωλικό-Καταιγισμός πυροβολισμών

Σοβαρά επεισόδια και τραυματισμός 3 ατόμων στο Αιτωλικό από συμπλοκή μεταξύ αθίγγανων, κατοίκων της περιοχής και αστυνομίας.


      Ολονύχτια μάχη με πυροβολισμούς αθίγγανων κατά πολιτών και αστυνομικών, σκόρπισαν το χάος στο Αιτωλικό Αιτωλοακαρνανίας.
Στην περιοχή έσπευσαν δυνάμεις των ΜΑΤ από το Αγρίνιο και την Πάτρα καθώς το Αιτωλικό θύμιζε εμπόλεμη ζώνη. Από την επίθεση τρία άτομα νοσηλεύονται στο νοσοκομείο της περιοχής.
Οι Ρομά σε μία επίδειξη δύναμης κατά των αστυνομικών είχαν κλείσει την επαρχιακή οδό Αιτωλικού - Αστακού. Σε παρακείμενα οικόπεδα είχαν βάλει φωτιά, ενώ με ρόπαλα, καδρόνια και καραμπίνες είχαν κάνει κατάληψη του δρόμου και κανείς δεν τολμούσε να περάσει.

Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012

Europa League: Νίκη για ΠΑΟΚ, ισοπαλία στην Τρίπολη ο Αστέρας



    Εν μέσω τρελών πανηγυρισμών άνοιξε το σκορ ο Αστέρας Τρίπολης απέναντι στη Μαρίτιμο. Οι Αρκάδες προηγήθηκαν στο 48ο λεπτό με σκόρερ τον Ράγιος, ο οποίος μετά από ντρίπλα την έστειλε στα δίχτυα του Σαλίν, και πολλοί πίστεψαν σε ένα θαύμα για τον πρωτάρη Αστέρα. Ωστόσο, αν και οι Αρκάδες προσπάθησαν για το θαύμα , η πορτογαλική ομάδα, η οποία ήταν ανώτερη, ισοφάρισε στο 71ο λεπτό με τον Φιντέλις. Αν και σαφώς τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμη, το έργο των Αρκάδων την επόμενη βδομάδα στην Πορτογαλία θα είναι σίγουρα δύσκολο.
Μπνέι Γιεχούντα - ΠΑΟΚ 0-2
Νίκη στο πρώτο του επίσημο παιχνίδι πέτυχε ο ΠΑΟΚ επί της Μπνέι Γιεχούντα στο Τελ Αβίβ με 2-0, βάζοντας γερά θεμέλια πρόκρισης στα play offs του Europa League. Τα γκολ για τον Δικέφαλο του Βορρά πέτυχαν στο 62ο λεπτό του β’ ημιχρόνου με σουτ ο Γεωργιάδης και στο 73ο λεπτό του β’ ημιχρόνου ο Αθανασιάδης επίσης με σουτ. Ο ΠΑΟΚ που έπαιξε καλά και σοβαρά κατά διαστήματα βρίσκεται έτσι ένα βήμα πριν από την πρόκριση την οποία θα διεκδικήσει σε μία εβδομάδα στην Τούμπα.

Πέμπτη 2 Αυγούστου 2012

Φουρέιρα: Μπράβο, ένα χειροκρότημα στο μ...


Της πέταξαν σαγιονάρες ενώ ήταν onstage!

      Έξω φρενών έγινε η Eλένη Φουρέιρα, όταν κατά τη διάρκεια εμφάνισή της σε beach bar στο Ηράκλειο της Κρήτης, αντί για λουλούδια, ένας «θαυμαστής» τής πέταξε... σαγιονάρες.

      Η τραγουδίστρια τον ευχαρίστησε λέγοντας: «Αυτό είναι δώρο; Σε ευχαριστώ! Θέλω και την άλλη όμως ε;!».

     Τότε ο θαυμαστής δεν δίστασε να της πετάξει και την άλλη με εκείνη να του απαντάει: «Να τη και η άλλη! Που είναι το μωρό μου που μου τα έκανε δώρο, είναι λίγο μεγάλα βέβαια, αλλά μου κάνουνε».

     Όταν λίγο αργότερα η τραγουδίστρια τον εντόπισε, τον «στόλισε» κανονικά λέγοντας του: «Εσύ είσαι; Μπράβο ένα χειροκρότημα στο μ... μας, για δώσε!».
ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO:

Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

«Μαϊμού» iPhone έχουν κατακλύσει την Αθήνα


Απατεώνες... υψηλής τεχνολογίας τα πλασάρουν ως αυθεντικά στα φανάρια

       Ψεύτικα κινητά τηλέφωνα iPhone έχουν κατακλύσει τις τελευταίες ημέρες την Αθήνα. Πρόκειται για άδειες συσκευές οι οποίες περιέχουν μόνο μια μικρή μπαταρία και ένα κομμάτι σίδερο ώστε να γίνονται βαρύτερα και να πείθουν για την αυθεντικότητά τους τους υποψήφιους αγοραστές.

       Οι επιτήδειοι, όπως δημοσιεύει το Έθνος, ψαρεύουν συνήθως τα θύματά τους στα φανάρια ή σε κεντρικά σημεία των πόλεων όπου πλασάρουν τα προϊόντα τους ως «κλεμμένα» σε τιμή ευκαιρίας. 

      Άλλες φορές ισχυρίζονται ότι αναγκάζονται να τα πουλήσουν ελαφρώς μεταχειρισμένα επειδή βρέθηκαν σε δυσχερή οικονομική κατάσταση.

       Δεν είναι λίγοι εκείνοι που πέφτουν στην παγίδα. Οι καταγγελίες πολλαπλασιάζονται το τελευταίο χρονικό διάστημα και αναφέρουν ποσά που φτάνουν μέχρι και τα 200 ευρώ για την αγορά ενός δήθεν προηγμένου τηλεφώνου.

Γιατί έγινε έξαλλη η Τζούλια Αλεξανδράτου;


Εξηγεί τους λόγους μέσω Facebook

      Βολές κατά των υπευθύνων παραγωγής της νέας ταινίας πορνό με πρωταγωνίστρια την ίδια εξαπολύει μέσω Facebook η Τζούλια Αλεξανδράτου.

      Η… εθνική μας πορνοστάρ, φέρεται να αποποιείται πλέον τον τίτλο, καθώς υποστηρίζει ότι το νέο της καυτό DVD που κυκλοφορεί στα περίπτερα, δεν είναι καινούργια πορνοταινία αλλά αποτέλεσμα μοντάζ παλαιότερων σκηνών…

     Έτσι, κοινοποίησε το εξής… οργισμένο μήνυμα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook και μάλιστα από το νησί των ανέμων όπου και βρίσκεται με τον καλό της:

Χάλκινος Ολυμπιονίκης ο Ηλιάδης


Το πρώτο μετάλλιο για τη χώρα μας

     Το πρώτο της μετάλλιο στους 30ους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου πανηγύρισε η Ελλάδα στο άθλημα του τζούντο. 

     Ο Ηλίας Ηλιάδης, στον τελικό των ρεπεσάζ της κατηγορίας των -90 κιλών, επικράτησε με Yuko από δύο παρατηρήσεις (shido) του Βραζιλιάνου Τιάγκο Καμίλο και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο.

MESradio 92fm

MESradio 92fm
kioski.live
http://iconj.com/download.php?d=3&file=3wjbe1j2vv

KioSki.net.world

KiosKi.metatropes