Follow ..::kioSki news::..

Follow kioskinews on Twitter

Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012

Το casting του γιατρού: Φωτογραφίες από τo νέο dvd της Τζούλιας Αλεξανδράτου

'Ανω των 18+





     Η εθνική μας πορνοστάρ ξαναχτυπά… Πώς αλλιώς θα βγάλει το κορίτσι τις διακοπές και τις σαμπάνιες στη Μύκονο;
       Η εθνική μας πορνοστάρ υποδύεται ένα ανερχόμενο μοντέλο αισθησιακών ταινιών και ο παρτενέρ της έχει αναλάβει να τεστάρει τις ικανότητες της Τζούλιας….



















Διανοίξεις δρόμων στη Κατοχή Μεσολογγίου


       Η δημοτική αρχή Μεσολογγίου ξεκίνησε την διάνοιξη δρόμων στα πλαίσια εφαρμογής του σχεδίου πόλεως στη Κατοχή Μεσολογγίου, το οποίο δυστυχώς μέχρι σήμερα δεν είχε αρχίσει να γίνετε πράξη.

      Ο Αντιδήμαρχος Έργων Δημήτρης Κοταντάκης, δήλωσε ότι η εφαρμογή του σχεδίου πόλης αποτελεί προτεραιότητα της δημοτικής Αρχής προκειμένου να αποδοθούν στους δημότες δρόμοι που έπρεπε να έχουν γίνει εδώ και χρόνια. Για το λόγο αυτό θα συνεχιστούν τα έργα που έχουν προγραμματισθεί το συντομότερο δυνατό ώστε να γίνει πράξη ο σχεδιασμός.


ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ και ΣΟΦΙΑ ΚΑΡΒΕΛΑ: Μαμά και κόρη στη Μύκονο


Δείτε φωτογραφίες που ανέβασε η Σοφία Καρβέλα

     Διακοπές με την μητέρα της κάνει εδώ και αρκετές μέρες στην Ελλάδα η Σοφία Καρβέλα και αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες δείχνει να τις απολαμβάνει. 

     Μαμά και κόρη βρέθηκαν πριν λίγες μέρες στη Μύκονο με την παρέα τους και η Σοφία Καρβέλα μοιράστηκε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όμορφες καλοκαιρινές εικόνες.

Ελληνικό ΔΕΟΣ!!!!!


Η ελληνική ψυχή στο Ολυμπιακό Χωριό



    Το ελληνικό στοιχείο, το σθένος, η τόλμη, η ψυχή, δεσπόζουν σε κάθε μπαλκόνι διαμερίσματος στο Ολυμπιακό Χωριό του Λονδίνου.
    Οι αθλητές μας, με περίσσευμα υπερηφάνειας για το μεγαλύτερο μας σύμβολο, άπλωσαν την σημαία μας να κυματίζει και να μαγνητίζει κάθε περαστικό.
Δηλώνοντας έτσι ότι η Ελλάδα, η γενέτειρα του Ολυμπιακού ιδεώδους, θα δώσει τον δικό της αγώνα να δοξαστεί στα πέρατα της γης!

Μείωση επιτοκίων σε 710.000 δάνεια ανακοίνωσε η Εθνική Τράπεζα


Από την Τετάρτη 1 Αυγούστου

     H Εθνική Τράπεζα ανακοίνωσε σήμερα πως μειώνει από την Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012, κατά 0,25 της μονάδας, το επιτόκιο Υπερανάληψης (Overdraft), τα κυμαινόμενα επιτόκια καταναλωτικής πίστης που δεν είναι άμεσα συνδεδεμένα με το Επιτόκιο Βάσης Καταναλωτικής Πίστης (ΕΒΚΠ),ΕΚΤ, Euribor καθώς και τα κυμαινόμενα επιτόκια για επαγγελματίες και μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

      Σε ισόποση μείωση, κατά 0,25 της μονάδας, είχε προχωρήσει από 16 Ιουλίου 2012 για τα κυμαινόμενα επιτόκια Στεγαστικών Δανείων και Στεγαστικού Ταμιευτηρίου.

      Η μείωση αυτή αφορά 710.000 δάνεια (στεγαστικά, καταναλωτικά και δάνεια προς Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις) που έχει χορηγήσει η Εθνική. Επισημαίνεται ότι η μείωση του βασικού επιτοκίου της ΕΚΤ, κατά 0,25 της μονάδας, έχει ήδη ενσωματωθεί στα επιτόκια των δανειακών λογαριασμών που συμβατικά συνδέονται με αυτό.

Κόλαση φωτιάς στην Κρήτη!


Ανεξέλεγκτες διαστάσεις λαμβάνει η φωτιά στην περιοχή της Βιάννου

     Κόλαση φωτιάς στην Κρήτη, με τις φλόγες τις τελευταίες ημέρες να τυλίγουν το νησί κυρίως στο Ρέθυμνο και στο Ηράκλειο.

     Ανεξέλεγκτες διαστάσεις λαμβάνει η φωτιά στην περιοχή της Βιάννου, αφού οι ισχυροί άνεμοι έχουν φέρει τις φλόγες σε απόσταση αναπνοής από χωριά του δήμου.

      Όπως αναφέρει το flashnews.gr, η Κάτω Βιάννος αντιμετωπίζει το σημαντικότερο πρόβλημα, ενώ τα δεκάδες πύρινα μέτωπα επελαύνουν προς την τουριστική περιοχή του Κερατόκαμπου.

       Οι συνεχείς αναζωπυρώσεις ειδικά όταν το ελικόπτερο που συμμετέχει στην κατάσβεση απουσίαζε λόγω ανεφοδιασμού έχουν μετατρέψει την κατάσταση σε εφιαλτική.

Μεγαλώνει η ελληνική παροικία του Βελγίου


Οι Έλληνες αναζητούν καταφύγιο στην καρδιά της Ε.Ε.

     «Ο,τι να 'ναι». Αυτή ήταν η απάντηση που εισέπραττε ο πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας Βρυξελλών, Δημήτρης Αργυρόπουλος, από την πλειονότητα των Ελλήνων νεομεταναστών όταν τους ρωτούσε για ποιο επάγγελμα ψάχνουν. «Το «ό,τι να 'ναι», δεν είναι επάγγελμα τους απαντούσα. Αρκετοί κατέληγαν μέσω γνωριμιών σε εστιατόρια, αλλά λίγοι έβρισκαν δουλειά, καθώς δεν γνώριζαν γαλλικά. Οι περισσότεροι αναγκάστηκαν να δουλέψουν λάντζα. Κάποιος όμως που έχει «τελειώσει» πανεπιστήμιο, δύσκολα θα συνεχίσει».

      Όπως γράφει σήμερα το «Έθνος της Κυριακής», η Ελληνική Κοινότητα Βρυξελλών (http://www.ek-b.be) που δραστηριοποιείται στο Βέλγιο από το 1947, δέχθηκε στα γραφεία της εκατοντάδες Ελληνες τα τελευταία δύο χρόνια, προσπαθώντας να τους βοηθήσει στο μέτρο του δυνατού, χωρίς όμως να διαθέτει πόρους για να στεγάσει και να σιτίσει τους συμπατριώτες μας. «Παρ' όλ' αυτά συνεργαζόμαστε με κάποια ξενοδοχεία, έτσι ώστε να μπορεί ο καθένας να κάνει ένα μπάνιο, ενώ σε συμφωνία με τα λεγόμενα «Εστιατόρια της Καρδιάς» τα γεύματα προσφέρονται μισοτιμής», συμπληρώνει ο κ. Αργυρόπουλος.

Συρτάκι για ρεκόρ Γκίνες ετοιμάζουν στον Βόλο


Ένας μήνας απομένει μέχρι το τελικό ραντεβού

Ένα συρτάκι που θα διεκδικήσει επάξια θέση στα ρεκόρ Γκίνες διοργανώνει η Εταιρεία Κοινωνικής Παρέμβασης και Πολιτισμού της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Μαγνησίας (ΕΚΠΟΛ).

Ύστερα από την απαίτηση μεγάλου αριθμού πολιτικών, χορευτικών πολιτιστικών και αθλητικών συλλόγων το τελικό ραντεβού θα γίνει στις 31 Αυγούστου, ημέρα Παρασκευή. 

Να σημειωθεί ότι η ενδυμασία θα είναι τζιν παντελόνι και λευκό μπλουζάκι, ενώ δεν είναι απαραίτητες ειδικές χορευτικές γνώσεις για την συμμετοχή. Την ημέρα της εκδήλωσης θα δοθούν αναμνηστικά δώρα και θα υπάρξουν μεγάλες εκπλήξεις με την παρουσία σπουδαίων καλλιτεχνών.

Για όσους επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή ως χορευτές, μπορούν να κάνουν αίτημα φιλίας στην επίσημη σελίδα στο Facebook «Magnesia Sirtaki Dance Record» ή να δηλώσουν συμμετοχή στο τηλέφωνο 24210352535. 

Στη Γλασκώβη η αποστολή, τι είπε στους ποδοσφαιριστές ο Αλαφούζος O Παναθηναϊκός έφτασε το

Πρόκριση ζήτησε ο Αλαφούζος από τους παίκτες ...


     O Παναθηναϊκός έφτασε το απόγευμα της Κυριακής στη Γλασκώβη με πίστη για ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στη Μάδεργουελ την Τρίτη (31/07). Την πρόκριση ζήτησε ο Αλαφούζος από τους παίκτες πριν την αναχώρηση. Τα πλάνα του Φερέιρα για την ενδεκάδα.
     O Παναθηναϊκός έφτασε το απόγευμα στη Γλασκώβη με πίστη για ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στη Μάδεργουελ την Τρίτη. Την πρόκριση ζήτησε ο Αλαφούζος από τους παίκτες πριν την αναχώρηση και τα πλάνα του Φερέιρα.

Οι ελληνικές συμμετοχές της Δευτέρας

     Πλούσια σε ελληνικές συμμετοχές και η σημερινή μέρα (3η των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου). Αμείωτο το ενδιαφέρον για τα γαλανόλευκα από τις 11:00 το πρωί και τη συμμετοχή των Μίττα και Μαυρομάτη στο σκητ της σκοποβολής, έως αργά το απόγευμα με τη 2η "μάχη" των Αρβανίτη/Τσιαρτσάνη στο μπιτς βόλεϊ.  


     Η Ιουλιέτα Μπουκουβάλα μετέχει στην κατηγορία των -57κ. του τζούντο, που θα αρχίσει στις 11:30 (ώρα Ελλάδας), στο ExCel, και θα ολοκληρωθεί στις 6 μ.μ. με τον τελικό. Πρώτος αντίπαλος της «ασημένιας» πρωταθλήτριας Ευρώπης η Λουπετέι Κόμπας από την Κούβα, ενώ στη συνέχεια, εφόσον προκριθεί στη 16άδα, την περιμένει η Ρωσίδα Ζαμπλούντινα.

Συνεργασία Χατζηγιάννη-Ζουγανέλη

Ετοιμάζουν ένα ανατρεπτικό πρόγραμμα για τη νέα σεζόν

     Συνεργασία που αναμένεται να ταράξει τα νερά της νυχτερινής Αθήνας ετοιμάζει ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.

     Όπως αναφέρει η Espresso, ο δημοφιλής τραγουδιστής έδωσε τα χέρια με τον Γιάννη Ζουγανέλη και τον Σάκη Μπουλά και οι τρεις τους ετοιμάζουν ένα ανατρεπτικό πρόγραμμα για τη νέα σεζόν, το οποίο θα περιλαμβάνει αγαπημένα διαχρονικά τραγούδια, θεατρικά πολιτικής και κοινωνικής σάτιρας και stand up comedy.

Το πρόγραμμα αναμένεται να παρουσιαστεί στην «Ακτή Πειραιώς».

Κυριακή 29 Ιουλίου 2012

Ο Καραμανλής αγνώριστος στη Μύκονο


Οικογενειακές διακοπές για τον πρώην πρωθυπουργό

     Με χαλαρή διάθεση και σπορ εμφάνιση ο πρώην Πρωθυπουργός μαζί με τη σύζυγό του Νατάσσα και τα δυο τους παιδιά εθεάθησαν να κάνουν βόλτες στα Ματογιάννια της Μυκόνου.

    Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Real, η οικογένεια βρίσκεται στο Νησί των Ανέμων από την περασμένη Πέμπτη όπου κάνουν διακοπές με το ζεύγος Βαληνάκη.

Ο πρώην Πρωθυπουργός φορώντας γυαλιά έκανε βόλτα στα στενά του νησιού από όπου είναι και η μισή του καταγωγή από τη μητέρα του Αλίκη.

    Πάντως αίσθηση προκάλεσε ότι τα μαλλιά του πρώην Πρωθυπουργού ήταν εμφανώς πιο λευκά από τις προηγούμενες φορές.

    Ο κ. Καραμανλής ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετος και δεν αντέδρασε στα φλας των φωτογράφων που άστραψαν με το που εμφανίστηκε στο κοσμοπολίτικο νησί.

Έφυγε από τη ζωή αιφνιδιαστικά ο λαουτιέρης Γιώργος Φράρος

Καλό σου ταξίδι φίλε Γιώργο




     Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή, σε ηλικία μόλις 38 ετών προδομένος απο την καρδιά του ο γνωστός λαουτιέρης Γιώργος Φράρος.

    Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η θλιβερή είδηση η σελίδα του στο Facebook γέμισε από μαντινάδες αποχαιρετισμού.

    "Πολλές φορές ο θάνατος, ανθρώπους ξεκουράζει...
 μα είναι φορές απου χτυπά, εκεια που δεν ταιριάζει!!!

     Καλό σου ταξίδι φίλε.." διαβάζουμε σε μια από τις πρώτες μαντινάδες που αναρτήθηκαν.

     "ΕΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΒΑΛΑ ΜΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΑΛΛΗ.... ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΔΕΙ ΤΟ ΡΗΜΑΔΙΟ... Π'ΑΦΗΚΕΣ...ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΛΙ..." λέει φίλος του Γ. Φράρου ενώ σε άλλο σημείο διαβάζουμε

    "ΠΙΣΩ ΤΣΙ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΣ'ΑΓΓΕΛΟΥΣ ΠΟΥ 'ΧΟΥΝ ΦΥΓΕΙ ΑΠ'ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΛΙΓΗ!!

Καλό σου ταξίδι φίλε Γιώργο

Σε εξέλιξη πυρκαγιά στα Γιάννενα


     Από ξηράς και αέρος η επιχείρηση κατάσβεσης

     Δασική πυρκαγιά είναι σε εξέλιξη στην περιοχή Σταυράκι Ιωαννίνων.

     Για την κατάσβεσή της επιχειρούν 22 πυροσβέστες με 8 οχήματα, 7 άτομα πεζοπόρο τμήμα και 2 πυροσβεστικά αεροσκάφη.

Σε ύφεση η πυρκαγιά στο νότιο Ρέθυμνο


Παραμένουν στο σημείο οι πυροσβεστικές δυνάμεις

     Σε ύφεση είναι στο Νότιο Ρέθυμνο, ύστερα από ολονύκτια μάχη των πυροσβεστικών δυνάμεων, εθελοντών και πολιτών, η φωτιά, η οποία έως στιγμής έχει αποτεφρώσει χιλιάδες στρέμματα δασικής αγροτικής και χορτολιβαδικής έκτασης από τη θάλασσα έως και το βουνό του Αγίου Βασιλείου, ενώ έχουν καεί ζώα και καλλιέργειες κι έχουν προκληθεί ζημιές σε κτίσματα και οικίες.

     Όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, λόγω των ανέμων, που πνέουν στην περιοχή, στο σημείο βρίσκονται 20 πυροσβεστικά οχήματα, με 46 πυροσβέστες, οχήματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, πεζοπόρα τμήματα 34 δασοπυροσβεστών και 21 στρατιώτες. Οι επίγειες δυνάμεις προσπαθούν να μη δημιουργηθούν νέα ενεργά μέτωπα. Το πρωί δύο πυροσβεστικά ελικόπτερα επιχειρούσαν με ρίψεις, αλλά λόγω της έντασης του ανέμου, το ένα καθηλώθηκε στο έδαφος.

Ριζικές αλλαγές στο ασφαλιστικό

Πονοκέφαλο δημιουργεί ο ασφαλιστικός νόμος


     Σε νέο ασφαλιστικό οδηγείται η χώρα, καθώς οι κύριοι άξονές του αναμένεται να μεταβληθούν. Εκτός από τις περικοπές σε κύριες και επικουρικές συντάξεις, σε προνοιακά επιδόματα και εφάπαξ, δρομολογείται παράλληλα η αύξηση του ορίου ηλικίας συνταξιοδότησης από τα 65 έτη που είναι σήμερα στα 67!

      Εκατοντάδες χιλιάδες εργαζόμενοι, σε διάστημα λιγότερο από ένα χρόνο και πριν τεθεί σε πλήρη εφαρμογή ο προηγούμενος ασφαλιστικός νόμος, θα πρέπει να προσθέσουν επιπλέον χρόνια στον εργασιακό τους βίο, βλέποντας παράλληλα τις όποιες μελλοντικές συντάξιμες αποδοχές τους να συρρικνώνονται. Το θολό τοπίο για το ποια θα είναι τελικά τα μέτρα και πότε θα τεθούν σε εφαρμογή αναμένεται να ξεκαθαριστεί εντός της εβδομάδας, ωστόσο σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες οι περικοπές σε εφάπαξ, συντάξεις κύριες και επικουρικές ενδέχεται να τεθούν σε εφαρμογή πιθανότατα και μέσα στον Αύγουστο, αποδυναμώνοντας περαιτέρω την αγοραστική δύναμη των καταναλωτών (εργαζόμενων και συνταξιούχων) με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τους τζίρους των επιχειρήσεων και επιτείνοντας το υφεσιακό περιβάλλον της ελληνικής οικονομίας.

Γλέντι στη Κρήτη από τον σύλλογο Κρητών του Μεσολογγίου!


 Κάλεσμα στην Κρήτη!
  
Για πρώτη φορά Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΡΗΤΩΝ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ Ι.Π. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ " " Ο ΨΗΛΟΡΕΙΤΗΣ " διοργανώνει γλέντι στην σκαλέτα και στο μαγαζί "Ταβέρνα Ήλιος" θα μας διασκέδαση το συγκρότημα του Κυριάκου Σταυριανουδάκη!
     Γενική εισοδος:17 ευρω! θα παρέχει ανα 4 άτομα σαλάτα πατάτες Τζατζίκι - στο κάθε άτομο θα υπάρχει ατομική μερίδα της επιλογή του. Kαι ΑΦΘΟΝΟ κρασί νερά και αναψυκτικά! σας περιμένουμε όλους!
Για πληροφορίες στο τηλ             6980776028      (Γιώργος)
     Αυτή η κίνηση που κάνει η σύλλογος είναι να βρεθούν όλοι οι σύλλογοι μαζί στη Κρήτη και να βρεθούν οι καινούργιοι με τους παλαιούς! 








Ρεπορταζ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ

Σάββατο 28 Ιουλίου 2012

Προσβλητικό δημοσίευμα για τη Βίκυ Αρβανίτη και την Ελλάδα


Κακόγουστο σχόλιο στην εφημερίδα «Sun»

     «Έλα αγάπη μου… Σπρώξε λίγο ακόμα, βλέπω το κεφάλι του». Με το «πνευματώδες» αυτό σχόλιο η βρετανική εφημερίδα «Sun» δημοσιεύει την παρακάτω φωτογραφία της Βασιλικής Αρβανίτη, από αγώνα, παρομοιάζοντάς τη με γυναίκα που ετοιμάζεται να γεννήσει.

     «Άλλη μια σπρωξιά και θα το βγάλεις. Ένα χειροκρότημα για τη Βασιλική Αρβανίτη από την Ελλάδα που είτε βρίσκεται στην κλασσική προς τον σερβίς στάση είτε θα γίνει η πρώτη ολυμπιακή αθλήτρια που θα γεννήσει», γράφει η εφημερίδα και συνεχίζει: «Είναι ένα πολύ ταλαντούχο κορίτσι. Εκτός από την πίσω όψη της, τα έσοδα από την καριέρα της που φτάνουν τις 300.000 λίρες (384.000 ευρώ περίπου) της δίνουν τη δυνατότητα να αγοράσει την Ελλάδα και ένα μεγάλο κομμάτι της Κύπρου».

Ολυμπιακοί Αγώνες 2012: OΛΟ Το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών


Διαβάστε αναλυτικά τις ώρες διεξαγωγής όλων των αγωνισμάτων, όπου υπάρχει ελληνική συμμετοχή.

     Εκεί είναι στραμμένα και τα βλέμματα της χώρας μας, που περιμένει διακρίσεις από τους Έλληνες αθλητές, μετά το κακό ξεκίνημα με τον αποκλεισμό της Βούλας Παπαχρήστου και του Δημήτρη Χονδροκούκη.

     Η αρχή των ελληνικών συμμετοχών γίνεται σήμερα, πριν καν την τελετή έναρξης, με την Ευαγγελία Ψάρρα στα προκριματικά της τοξοβολίας, το μεσημέρι στις 15:00 ώρα Ελλάδος
     Την τελευταία ημέρα -Κυριακή 12 Αυγούστου-, η ελληνική παρουσία ολοκληρώνεται με τον Περικλή Ηλία στην ορεινή ποδηλασία (15:30 ώρα Ελλάδος).
     

Μεγάλη ατυχία για τον Βλάση Μάρα


Είχε πτώση στο μονόζυγο και έμεινε εκτός τελικού

     Για άλλη μια φορά το άγχος «νίκησε» τον Βλάση Μάρα, ο οποίος στον προκριματικό του μονόζυγου της ενόργανης γυμναστικής είχε πτώση κι έτσι περιορίστηκε στους 14.300 βαθμούς. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην 17η θέση και φυσικά έχει απωλέσει τις ελπίδες του για πρόκριση στον τελικό του οργάνου.

Ειρωνικά tweets για την ελληνική αποστολή


«Η Ελλάδα οδηγεί όλα τα έθνη, προφανώς με σειρά χρέους»

Η είσοδος της ελληνικής αποστολής στο Ολυμπιακό Στάδιο για την τελετή έναρξης των Αγώνων του Λονδίνου προκάλεσε αρκετά ειρωνικά και κακεντρεχή σχόλια στο twitter. Οι «συνδέσεις» με την οικονομική κατάσταση της χώρας ήταν αναπόφευκτες. 

«Η Ελλάδα οδηγεί όλα τα έθνη. Προφανώς με σειρά χρέους», ανέφερε ένας χρήστης. «Αλήθεια, έχουν λεφτά οι Έλληνες για να αγοράσουν τόσο μεγάλη σημαία;», ήταν ένα ακόμη καυστικό σχόλιο, όπως και το ακόλουθο: «Η ελληνική αποστολή βγήκε πρώτη γιατί δεν έχουν λεφτά να αγοράσουν θέση πάρκινγκ για πολλές ώρες». 

Πώς είδε τη χθεσινή Τελετή ο Δημήτρης Παπαϊωάννου;


Ο δημιουργός της δικής μας Τελετής Έναρξης άφησε τις εικόνες να μιλήσουν

Η τελετή έναρξης της Ολυμπιάδας στο Λονδίνο προκάλεσε τις απόψεις να διίστανται.

Πώς αντιδρούσε όμως κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής τους προβολής ο Δημήτρης Παπαϊωάννου, ο άνθρωπος που ανέλαβε την καλλιτεχνική διεύθυνση των τελετών έναρξης και λήξης των Ολυμπιακών αγώνων του 2004 στην Αθήνα;

Ο σπουδαίος σύγχρονος Έλληνας καλλιτέχνης, όση ώρα παρακολουθούσαμε από την κρατική τηλεόραση την τελετή έναρξης, κοινοποιούσε στο προφίλ του στο Facebook σχετικά βίντεο με αποσπάσματα από τις δικές του δημιουργίες στην τελετή έναρξης για την Ολυμπιάδα του 2004 στην Αθήνα.

Κι ενώ εμείς βλέπαμε στη ΝΕΤ το πώς αποτύπωναν τον έρωτα και την αγάπη οι Βρετανοί οργανωτές της τελετής -με ένα ζευγάρι να τρέχει από πάρτι σε πάρτι- , ο Δημήτρης Παπαϊωάννου με μια φωτογραφία μας υπενθύμισε πώς εκείνος εξύμνησε τον έρωτα. Με τον φτερωτό θεό Έρωτα να πετά ψηλά στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας.

Τζούλια Αλεξανδράτου: Κυκλοφόρησε η νέα της ταινία!

Η εθνική μας πορνοστάρ ξαναχτυπά... Πώς αλλιώς θα βγάλει το κορίτσι τις διακοπές και τις σαμπάνιες στη Μύκονο;



     Η Τζούλια Αλεξανδράτου λοιπόν είναι η πρωταγωνίστρια της... αισθησιακής ταινίας "To casting του γιατρού", η οποία έχει ήδη κυκλοφορήσει.
     Βασίζεται σε ένα κόνσεπτ που κάνει θραύση στο εξωτερικό. Το σενάριο απλό και γνωστό ως ταινία casting. Η Τζούλια υποδύεται ένα ανεχόμενο μοντέλο ερωτικών ταινιών και ο παρτενέρ αναλαμβάνει να δοκιμάσει τις ικανότητές της...

MESradio 92fm

MESradio 92fm
kioski.live
http://iconj.com/download.php?d=3&file=3wjbe1j2vv

KioSki.net.world

KiosKi.metatropes