Follow ..::kioSki news::..

Follow kioskinews on Twitter

Κυριακή 17 Ιουνίου 2012

Η Ελένη Λουκά «τα χώνει» στη Μέρκελ μέσω Skynews!


O ρεπόρτερ την περιέγραψε ως «εξαγριωμένη Ελληνίδα»

     Ευκαιρία για... άλλα πέντε λεπτά δημοσιότητας και μάλιστα διεθνούς επιπέδου βρήκε σήμερα η Ελένη Λουκά, η οποία μίλησε στον ανταποκριτή του Skynews, ο οποίος βρισκόταν στην Πλατεία Συντάγματος.

     Ο – ενδεχομένως ανυποψίαστος – ρεπόρτερ την περιέγραψε ως εξαγριωμένη Ελληνίδα, που [τα βάζει με την Άνγκελα Μέρκελ».

Δείτε το σπαρταριστό βίντεο!

Ψήφισε εν μέσω συνωστισμού ο Τσίπρας


Κατάμεστο από ξένους δημοσιογράφους το εκλογικό κέντρο

     Σε ένα εκλογικό κέντρο κατάμεστο από ξένους δημοσιογράφους ψήφισε λίγο μετά τις 11 ο Αλέξης Τσίπρας. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, μάλιστα, έδειξε εντυπωσιασμένος από το πλήθος των εκπροσώπων του Τύπου που βρέθηκαν στο σχολείο της Κυψέλης για να απαθανατίσουν τη στιγμή που θα ασκούσε το εκλογικό του δικαίωμα.

     Αμέσως μετά, ο Α. Τσίπρας δήλωσε: «Το φόβο τον νικήσαμε. Σήμερα ανοίγουμε δρόμο στην ελπίδα, σε ένα καλύτερο αύριο, με το λαό μας ενωμένο, αξιοπρεπή και υπερήφανο. Το μέλλον ανήκει στους κομιστές της ελπίδας»

YouTube και Google αφιερώνουν στην Ελλάδα το doodle τους


Tα βλέμματα όλου του κόσμου είναι στραμμένα στην Ελλάδα και στις Επαναληπτικές κρίσιμες Ελληνικές βουλευτικές εκλογές.

    H  σημερινή ημέρα στην Χώρα μας, έχει τεράστιο ενδιαφέρον για την εξέλιξη της οικονομίας σε ένα ευρύτερο πλάνο. Αυτό το αναγνωρίζουν YouTube και Google , διαμορφώνοντας το  doodle τους στις Ελληνικές Βουλευτικές Εκλογές.  Tα βλέμματα όλου του κόσμου είναι στραμμένα στην Ελλάδα και στις επαναληπτικές, Ελληνικές βουλευτικές εκλογές. Έτσι το YouTube και η Google μας αφιέρωσαν το doodle τους.

    Επίσης, η Google είχε αφιέρωσε το ίδιο doodle και για τον Α' γύρο των προεδρικών εκλογών στην Ελληνική σελίδα .  

Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Ο Μαρινόπουλος αγοράζει το ποσοστό της Carrefour στην Ελλάδα


Αποχωρεί ο γαλλικός όμιλος από την εγχώρια αγορά

     Δημοσιογραφικές πληροφορίες που επιβεβαιώνονται από στελέχη της εταιρείας Μαρινόπουλος αναφέρουν πως εντός της ημέρας θα υπάρξουν ανακοινώσεις για την εξαγορά από τον όμιλο Μαρινόπουλου του ποσοστού της Carrefour στην κοινοπραξία Carrefour - Μαρινόπουλος στην Ελλάδα.

     Οι δυο όμιλοι έχουν συμπράξει από το 2000 με τη συγχώνευση της γαλλικής εταιρίας Carrefour με την ελληνική Μαρινόπουλος. 

     Σήμερα, ο όμιλος Carrefour Μαρινόπουλος απασχολεί περισσότερους από 14.000 εργαζόμενους και το δίκτυό του αριθμεί 33 υπερμάρκετ Carrefour, 1 Carrefour Planet (Γέρακας), 276 σουπερμάρκετ Carrefour Μαρινόπουλος, 225 Carrefour Express, 28 5' Μαρινόπουλος, 92 Ok Anytime και 96 Smile. 

     Ουσιαστικά η συναλλαγή αυτή συνεπάγεται την αποχώρηση του γαλλικού ομίλου από την Ελλάδα μετά από τουλάχιστον 12 χρόνια παρουσίας.

«Τρόμος και αβεβαιότητα στη ζωή μιας συρρικνωμένης Ελλάδας»


Για τις τελευταίες μέρες της Πομπηΐας που λέγεται Ελλάδα κάνουν λόγο οι New York Times

     «Τα μποτιλιαρίσματα έχουν περιοριστεί σαφώς. Το ποσοστά των καπνιστών έχουν μειωθεί κάθετα. Όλο και λιγότερα σκουπίδια φτάνουν στις χωματερές. Σε οποιαδήποτε άλλη χώρα, αυτά θα μπορούσαν να είναι σημάδια προόδου. Εδώ όμως είναι Αθήνα» γράφουν σε ένα ρεπορτάζ τους για την ελληνική πρωτεύουσα οι New York Times.

     H εφημερίδα συνοδεύει το δημοσίευμα με μια φωτογραφία ηλικιωμένων στον Εθνικό Κήπο. Τα πρόσωπά τους θλιμμένα και προβληματισμένα. «Από τα εύπορα βόρεια προάστια μέχρι το πυκνοχτισμένο κέντρο της πόλης, υπάρχει παντού η αίσθηση ότι αυτό θα είναι το φινάλε» γράφει χαρακτηριστικά ο ανταποκριτής της εφημερίδας. Οι NYT κάνουν λόγο για τις «τελευταίες ημέρες της Πομπηΐας».

     «Για τους περισσότερους Έλληνες, το ερώτημα δεν είναι ποια χώρα θα κερδίσει τις εκλογές. Οι επόμενοι μήνες, τα επόμενα χρόνια, θα είναι δύσκολα ανεξαρτήτως του ποια κυβέρνηση θα υπάρχει. Όλο και περισσότεροι αναρωτιούνται αν οι ίδιοι και η χώρα τους θα βγουν από την κρίση ατενίζοντας ένα πιο ασφαλές μέλλον», γράφει.

Παγκόσμιο ενδιαφέρον για τις ελληνικές εκλογές


Ρίγη στις Βρυξέλλες από πιθανή επικράτηση του ΣΥΡΙΖΑ

     Με κομμένη την ανάσα περιμένει η Ευρώπη αλλά και οι διεθνείς αγορές το αποτέλεσμα της ελληνικής εκλογικής αναμέτρησης της Κυριακής. 

     Με λεονταρισμούς, ευθείες απειλές για έξοδο από το ευρώ αλλά και ξαφνικούς συμβουλευτικούς τόνους της τελευταίας στιγμής η ΕΕ προσπαθεί να τώρα να πείσει την Ελλάδα ότι έχει μια α ευκαιρία για χαλάρωση του μνημονίου αρκεί οι πολιτικές δυνάμεις να δεσμευτούν στην τήρηση των δεσμεύσεων. 

     Είναι φανερό ότι αντιμετωπίζουν με δέος την ισχυρή παρουσία του ΣΥΡΙΖΑ στην ελληνική πολιτική σκηνή και με πανικό το ενδεχόμενο να είναι πρώτο κόμμα. 

     Ο Α. Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ βάζει την Ευρώπη σε αχαρτογράφητα νερά κι αυτό προκαλεί ρίγη στις Βρυξέλλες. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι, σύμφωνα με την γερμανική έκδοση των Financial Times, ο αρμόδιος Ευρωπαίος επίτροπος για την Οικονομική και Νομισματική Πολιτική, Όλι Ρεν θα παραμείνει την Κυριακή στις Βρυξέλλες και δεν θα μεταβεί στην Σύνοδο Κορυφής των G20 στο Μεξικό. 

«Την Κυριακή τρομοκρατήστε τους τρομοκράτες»


Α. Τσίπρας: Ο λαός θα γυρίσει την πλάτη στα κόμματα της μνημονιακής χρεοκοπίας

     «Την Κυριακή τρομοκρατήστε τους τρομοκράτες» ήταν ένα από τα μηνύματα που έστειλε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας αυτή την ώρα στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του κόμματός του στην Ομόνοια.

     «Τα μηνύματα που παίρνουμε απ’ άκρη σ’ άκρη σε όλη την Ελλάδα είναι ότι ο λαός μας δεν φοβήθηκε τους φοβισμένους και τους ενόχους. Δεν λύγισε ο λαός μας δεν τους παρέδωσε την αξιοπρέπειά του», ανέφερε κατά την προεκλογική του ομιλία ο κ. Τσίπρας, προσθέτοντας ότι ο λαός «θα γυρίσει τα πλάτη του στα δύο κόμματα μέχρι χθες εξουσίας και σήμερα μνημονιακής χρεοκοπίας».

     «Τη Δευτέρα αρχίζει μια νέα εποχή. Η εποχή των μεγάλων αλλαγών και των μεγάλων μεταρρυθμίσεων. Τη Δευτέρα γίνεται οριστικά παρελθόν το χρεοκοπημένο Μνημόνιο», τόνισε ο κ. Τσίπρας και συμπλήρωσε «Τη Δευτέρα αρχίζει η νέα εποχή της ανάπτυξης και της κοινωνικής αλληλεγγύης. Και στέλνουμε ένα ξεκάθαρο μήνυμα και στους απανταχού κερδοσκόπους. Τη Δευτέρα μην ποντάρετε τα λεφτά σας στην έξοδο της Ελλάδας από την Ευρωζώνη. Εσείς θα χάσετε».

Παγκόσμιο Ρεκόρ με πάνω από 2.000 άτομα!!!


Συρτάκι για ρεκόρ γκίνες στην παραλία Βόλου

       Το παγκόσμιο ρεκόρ χορού στο συρτάκι θα επιχειρήσουν να καταρρίψουν περισσότερα από 2.000 άτομα το Σάββατο 28 Ιουλίου στην παραλία του Βόλου, σε μια εκδήλωση που θα διοργανωθεί από την ΕΚΠΟΛ (Εταιρεία Κοινωνικής Παρέμβασης & Πολιτισμού Περιφερειακών Ενοτήτων Μαγνησίας και Σποράδων). Στην εκδήλωση θα κληθούν να παρευρεθούν και μέλη της επιτροπής των ρεκόρ Γκίνες προκειμένου να καταγράψουν το νέο ρεκόρ χορού στο συρτάκι.
  

   Όπως ανέφερε ο πρόεδρος της ΕΚΠΟΛ κ. Κων. Χαλέβας, «στο εγχείρημα θα συμμετάσχουν άτομα από όλη την Ελλάδα αλλά και χώρες της Ευρώπης. Θα έχουμε τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας, του Δήμου Βόλου, αλλά και των περιφερειακών Δήμων της Μαγνησίας και των Αγροτικών Συνεταιρισμών. Στόχος είναι μέσα από την κατάρριψη του ρεκόρ να πετύχουμε την περαιτέρω προβολή της περιοχής μας».

Αλλάζουν από φθινόπωρο οι αστυνομικές ταυτότητες


Θα θυμίζουν πιστωτική κάρτα

     Αλλάζει η αστυνομική ταυτότητα, η οποία πλέον θα έχει τη μορφή πιστωτικής κάρτας.

     Το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, στο πλαίσιο υιοθέτησης και εφαρμογής του κανονισμού 2252/2004 του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, σύμφωνα με τον οποίο τα δελτία αστυνομικής ταυτότητας αναγνωρίζονται ως ταξιδιωτικά έγγραφα, προχωρά στην καθιέρωση νέου τύπου δελτίου αστυνομικής ταυτότητας των Ελλήνων πολιτών, είτε διαμένουν στο εσωτερικό της χώρας, είτε στο εξωτερικό μέσω των εκεί προξενικών αρχών.

     Η διαδικασία αντικατάστασης της παλιάς ταυτότητας με τη νέα πρόκειται να ξεκινήσει το φθινόπωρο του 2012 και θα υλοποιηθεί σταδιακά με τρόπο που θα καθορίσει η ΕΛ.ΑΣ. ανά χρονολογική σειρά έκδοσης του (με σειρά προτεραιότητας στις παλαιότερες χρονολογίες έκδοσης) και κατά αλφαβητική σειρά.

MESradio 92fm

MESradio 92fm
kioski.live
http://iconj.com/download.php?d=3&file=3wjbe1j2vv

KioSki.net.world

KiosKi.metatropes